<%=Club.Nombre %>

Demà en Albaida, el Deportivo enceta els amistosos


Després dels primers entrenaments de pretemporada, el Deportivo Ontinyent enceta este proper dijous els partits amistosos de cara a l’inici de la temporada, previst pel cap de setmana del 17/18 d’octubre.

I els de Nacho Cantó ho faran este mateix dijous 10 de setembre visitant el Camp de Beniati per enfrontar-se a partir de les 20:30 al CD Albaidense, equip que militarà un any més a la Segona Regional

Però este no hauria d’èsser l’estrena del nostre primer equip, ja que el Covid-19 va impedir que el UD Almansa (Tercera Divisió Castellanomanxega) s’enfrontés als nostres el darrer cap de setmana, i no per impediment de cap dels nostres membres.

Així, que el calendari dels partits preparatoris per l’inici de la 2020/2021, ens deixarà un únic partit com a local, el que han de jugar davant el Castalla, equip que repetirà participació el proper curs a la 1a Regional alacantina. La resta d’enfrontaments seran a domicili, inicialment en dies entre setmana, per fer la resta en cap de setmana durant el mes de setembre, jugant-se el divendres 2 d’octubre a Chella, davant un equip rival fa unes temporades i que actualment és un dels punters a la 2a Regional.


Comparte en:

  • X (Twitter)