<%=Club.Nombre %>

Molts liderats es decidiran a La Puríssima estos dies


Interesant cap de setmana que ens espera per encetar el mes de febrer, amb duels directes que poden (esperem que no) canviar el liderat dels grups, ja que s’enfronten primers contra segons, com és el cas de l’Aleví A i Aleví Femení, tots dos a La Puríssima.

La jornada que ja va començar dimecres amb les victòries en Bocairent de l’Aleví E 0-6 i de l’Infantil C 1-3, es reprèn amb la visita del Carcaixent aleví esta mateixa vesprada. Són 44 punts els que tenen els de Pepe Garcia per 42 dels de la Ribera, que s’han deixat dues derrotes per ara, mentre que els nostres sols han cedit dos empats. L’altre duel on es ficarà en joc el liderat es jugarà diumenge i enfrontarà a dos equips separats també per dos punts: 32 les xiques d’Anna Alcaraz per 30 de les granotes, i on cap dels dos ha perdut en esta temporada.

Però dissabte començarà amb un enfrontament que pot ser decisiu, ja que les jugadores de Pau Calatayud  (3s a la classificació) reben el líder Miramar, qui ha guanyat tots els seus partits. És l’única opció que tenen les ontinyentines de lluitar pel liderat, dels que es separen 5 punts.

Del cap de setmana destaquem la quantitat d’equips que ocupen el 3r lloc a la classificació, com el rival de l’Infantil A, de l’Aleví B i de l’Amateur Femení, per no dir que el Benjamí B i el seu rival es troben empatats en eixe lloc amb els mateixos guarismes, i el ja dit anteriorment Cadet Femení.

Per últim ressenyar els tres enfrontaments amb l’Atlètic Muro en futbol-8 i els dos amb el Dragon Force al futbol-11, així com els dos cuers amb els que es trobaran el nostre Sanra i Benjamí D.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)