<%=Club.Nombre %>

Febrer l'encetem amb importants resultats


No ha estat el millor cap de setmana de lliga que portem en esta temporada 2019/2020, més be tot el contrari després que fins a 10 dels nostres equips es quedaren sense puntuar, afegint a estes derrotes un total de 8 victòries a més d’un parell d’empats més que importants.

I és que el repartiment de punts foren per l’amateur Femení, qui trencava un ratxa de sis derrotes consecutives i pel Benjamí C, que tornava a plantar-li cara al líder, conjunt que ho ha guanyat tot, a excepció dels dos empats davant l’equip preparat per Jorge Cambra i Alberto Cambra.

També s’ha de reconèixer el gran moment de joc que està travessant l’Infantil A, que amb el triomf de dissabte (el quart a les darreres 5 jornades) abandona els llocs de descens per primera vegada. I important també la victòria del Cadet A, que es refeia de la 1a derrota de la setmana passada superant un rival directe, a l’igual que el Prebenjamí A o l’equip Querubí, qui es jugarà el campionat al partit que té pendent.

En canvi es quedaren amb la mel als llavis els jugadors de l’Infantil B, que després d’anar guanyant 0-2, acabaren perdent a l’igual que el primer equip, o les jugadores del Cadet Femení, que cedien els primers punts en esta segona fase, en la que les de l'Aleví Femení sumaven el primer triomf.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)