<%=Club.Nombre %>

Rafa Arcos fica el punt i final content pel treball fet


Divendres Rafa Arcos es va acomiadar com a President del Club Deportivo Esport Base Ontinyent durant l’Assemblea General Ordinària que va tindre lloc a la seu del Club, als Camps de La Puríssima.

En la mateixa i després de presentar els comptes econòmics i esportius del Club, Rafa Arcos deixava el testimoni al seu predecessor: Miguel Angel Molina, no sense abans fer un ampli repàs del que ha estat l’aportació de la Junta Directiva que ell ha presidit estos darrers quatre anys.

Arcos recordava que havia aconseguit el proposat fa quatre anys: obrir l’Escola perquè tots els xiquets que així ho desitjaren pogueren ser partícips del futbol a la FEBO, tant a la pròpia Escola, com a les diferents activitats que s’han fet al poble junt l’Ajuntament o els col·legis que han fet futbol a les instal·lacions de La Puríssima.

El ja expresident es congratulava d’haver assentat el futbol femení al Club, portant la final de la Copa de la Reina Juvenil i la fase final de la Copa Sub-14 valenciana, recordant també que en estos quatre anys s’ha estrenat el camp de futbol-8, iniciat en l’anterior manament de M.A. Molina. També Ontinyent va acollir la fase final de Campions de Campions, fet insòlit fins la data a la nostra ciutat, així com el Torneig Nacional que precisament enguany no s’ha pogut celebrar per la Covid-19.

Esportivament feia menció dels nombrosos campionats de lliga que s’han abastat estos darrers quatre anys, així com els diferents ascensos de diferents equips, el que ha demostrat l’alt nivell de l’Escola. I per a mantenir este alt nivell demanava als pares compromís amb la FEBO per a poder continuar fent-la gran, en referència a que són molts els xiquets que emigren a equips com Alcoyano, Alzira, Ciutat de Xàtiva... No debades la nostra Escola va ser fa un parell d’anys la millor (en les que pren part) darrere de l’Oliva, després que a nivell autonòmic sols la superaren escoles com la del Villareal, València, Llevant i Alzira.

Rafa Arcos va voler realçar la valuosa figura dels diferents entrenadors que han estat estos anys, així com dels Coordinadors, agraint tant a Pepe Garcia, Quique Insa, Angel Guarner o Alex Vilxes tota la seua dedicació a l’ombra dels equips, recordant el constant degoteig de joves jugadors que any rere any s’han incorporat a la disciplina del València CF mitjançant el conveni que ha hagut amb este Club, i que ha servit perquè la nostra Escola fóra seu del Campus valencianista els darrers anys. Conveni que també ha hagut amb el Club representatiu de la nostra localitat, sempre que este així ha volgut; el que ha demostrat ser una entitat oberta a tothom, això si, sempre ficant els interesos generals de l'Escola per damunt de tot.

Per tancar el seu periple al capdavant del Club, Arcos demanava a tots els pares dels jugadors que tingueren respete amb els entrenadors que dia a dia i tos els caps de setmana es sacrifiquen pel be dels seus fills, així com també amb els Coordinadors .

Estaguent plenament convençut que la nova Junta Directiva (amb Miguel Angel Molina al capdavant) i la Direcció Esportiva de l’Escola amb Pascual i Mullor sabran mantenir l'alt nivell en futbol-8 i donar l'impuls necessàri en futbol-11 per seguir sent una Escola referent, Rafa Arcos ficava punt i final a estos quatre anys que s’iniciaren l’estiu del 2016.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)