<%=Club.Nombre %>

Bernat entrenarà el Benjamí D esta propera 2022/2023


El jugador del primer equip Bernat Ferrero i Rios serà el nou entrenador del Benjamí D, ampliant així el seu compromís amb el Club que l’ha vist créixer com a jugador, i del que és un dels màxims exponents a la nostra Escola.

Esta no serà la primera experiència de l’ontinyentí, ja que va dirigir un equip de xiquets a la lliga escolar fa uns anys, però com ell mateix afirma «tenia intenció de poder entrenar ací en l’Escola ja fa temps, i ara que se m’ha presentat l’oportunitat em sent molt il·lusionat. Per a mi és un gran repte el poder inculcar els valors de la nostra Escola, els que jo he rebut i que pense que tant importants són al món del futbol com companyerisme, il·lusió, treball o compromís».

D’esta manera el migcampista del Deportivo Ontinyent s‘afegix a altres més jugadors que formant part del primer equip han mostrat els seus coneixements als més joves. «Capone sé que treballa molt bé amb els xavals i que estan aprenent molt amb ell» comenta Bernat, qui veu en el seu ex-company Mendi «un gran transmissor tant d’intensitat com de conceptes futbolístics». Altres jugadors com «Chorques o Alberto són companys que dediquen moltes hores a la formació dels xavals a l’Escola, als que enguany també s’uneixen Omar i Edu per transmetre el que sentim per l’Escola que ens ha vist créixer», matisa el que serà l’entrenador del Benjamí D esta propera 22/23.

Bernat pensa que ens interessant «el que significa ser jugador del primer equip i transmetre el sentiment i l’estima pel Club, així els xavals, a banda de ser del Madrid, Barça o València que és el més normal, tinguen il·lusió per anar a vorer l’equip referent de l’Escola, fent-los partícips del somni de poder jugar en un futur en eixe equip quan siguen majors. Açò és important pel creixement d’una Escola».

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)