<%=Club.Nombre %>

PALOP VISITA EL CAMPUS D’ESTIU DEL CLUB DEPORTIVO ESPORT BASE ONTINYENT


  • “Les tasques del esdeveniment esportiu estan molt ben organitzades i en unes bones instal.lacions” 

Més de 100 participants del Campus d’Estiu del Club Deportivo Esport Base Ontinyent van gaudir de la visita del exjugador de primera divisió, Andrés Palop, ahir als camps del Poliesportiu Municipal de la ciutat.  

La cara de sorpresa, entusiasme i atenció per part de tots els jugadors de les categories prebenjamí, benjamí, alevins i infantils va estar present durant toda la visita. El porter de varios equips professionals els va explicar i contar de primera mà a tots els assistens la seua experiència i trajectòria futbolística amb detalls curiosos i d’èxit al terreny de lloc. De fet, alguns menuts es van llançar a preguntar-li qüestions com quines són les qualitats que un jugador ha de tindre per a ser un bon porter o com es possible que sent porter haja marcat un gol, referint-se al tant realitzat durant el partit contra un equip ucranià en la Copa de la UEFA de 2007. 

Després del seu pas pel campus, Palop ha expressat que va passar “un rato molt xulo amb els xiquets” als qui va vore amb molta ilusió i que considera que estan fen un bon aprenatge esportiu. A més a més, el ex porter ha apuntat que al campus hi havia un ambient excelent i va poder comprobar que les tasques i, en general, el campus està molt ben organitzat, apuntant també que l’esdeveniment esportiu es celebra en unes bones instal.lacions.  

També ha comentat el exjugador de primera divisió que va veure a uns xiquets molt respetuosos i una molt bona impressió del campus.  Així doncs, Palop a agraït al director de l’escola, Pascual Donat, al director del campus, Miguel Gandia, i tots els organitzadors, la seua invitació i el poder compartir un bon moment amb els participants.  

El exfutbolista va jugar com a porter en el Valencia CF, on va aconseguir cins títols, en el Villareal CF, en el Sevilla FC, on va aconseguir sis títols y dos distincions, entre elles la de Millor jugador en la final de la Copa de la UEFA de 2007 i, en l’equip alemà Bayer Leverkusen.  Actualment és comentarista en Movistar Plus.  

 

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)