<%=Club.Nombre %>

Cloenda de la temporada Querubí 18/19


Dissabte l’equip més jove de la nostra Escola s’acomiadava de la seua primera temporada futbolística. I ho feia a la festa que s’organitzava a Sollana per part de l’empresa Querusport, responsable del futbol en la categoria Querubí.

Allí els nostres aplegaven sense el seu habitual entrenador: Pepe Garcia, però sí amb els seus delegats Míriam Garcia i Sergio Alfaya, que gaudiren durant tota la jornada que s’havia preparat al voltant del món del futbol, però amb molts esdeveniments per a que estos xiquets d’entre 5 i 6 anys s’ho passaren d’allò més bé.

Després de jugar amb CD Serranos (0-1), CDB Massanassa (0-2) i CDA San Marcelino (0-0), tots els participants reberen el seu trofeu individual, per a recordar esta primera experiència futbolera, que esperem els haja agradat a tots els Álvaro Cañete, Sergi Pons, Nicolas Guerola, Marc Moran, Dani Sánchez, Jorge Mollà, Jorge González, Aitor Andrés, Ian Borredà, Nicolás Sanz, Miguel Penadés, Mario Alfaya, Izan Ferrero, Jordi Tormo i Hugo Garcia.


Comparte en:

  • X (Twitter)