<%=Club.Nombre %>

Dorsals i rivals per a l'estrena en la Regional Preferent del Deportivo


3 dies i farem realitat el somni de molts anys a la nostra Escola: vorer al primer equip competir a la Regional Preferent. Han estat uns anys de projectes buscant ascendir l’equip mirall de l’Escola, després de l’ascens a la Primera Regional l’any següent a la creació d’este equip; i per fi este proper dissabte 3 de setembre ho vorem als Camps de La Puríssima.

Repassem quins van a ser els jugadors que, a falta de qualsevol possible novetat d’última hora (com comentava l’entrenador del Deportivo Ontinyent, Cristian Ferrándiz) van a formar part de l’estrena a la Regional Preferent. Un equip que s'ha reforçat amb un total de 7 jugadors, tots ells amb experiència a la nova categoria (a excepció de l'ontinyentí Juanjo Donat qui debutarà com amateur) i que s'uneixen a la base de jugadors que van abastar l'ascens de categoria ja fa un parell de mesos.

Així mateix, recordem quin és el calendari pels nostres en esta il·lusionant 2022/2023, on ens trobarem amb dos equips recent ascendits com nosaltres (Cullera i Promeses Sueca), dos descendits de categoria Nacional (Olímpic i Benigànim), equips punters que la 21/22 es van quedar a les portes de l’ascens a Tercera (Castellonense, Tavernes o Carcaixent) i un grup d’equips amb molta tradició a la categoria que ens oferiran vibrants partits a La Puríssima. Però no podem oblidar el plat fort de la temporada: la reedició del derbi ontinyentí de fa uns mesos, esta vegada en Preferent. L’Olleria i Muro seran també partits especials pel nostre equip.


Comparte en:

  • X (Twitter)