<%=Club.Nombre %>

Tono , Adriá i Álex Cambra també renoven al Deportivo Ontinyent


Continuen les renovacions al Deportivo Ontinyent,  després que la Direcció Esportiva i el primer entrenador, junt als propis jugadors han aplegat a un acord per continuar un any més defensant la samarreta del primer equip de La Puríssima. Es tracta de tres jugadors de tall defensiu que han estat de la plena confiança del tècnic Nacho Cantó en la present temporada: Tono Huertas, Adrian Navarro i Àlex Cambra. 

Tono Huertas Penadés (02/07/1999) complirà així la seua quarta temporada d’Amateur en el Club que l’ha vist créixer, després de tota una formació a la nostra Escola, si bé els últims anys els va disputar fora d’Ontinyent. Lateral esquerrà i fins i tot com a central han estat les seues ubicacions estos tres anys al Deportivo, disputant íntegrament la meitat dels partits que ha jugat esta temporada com a titular, i mai eixint des de la banqueta. 

Adrián Navarro Fenollar (28/02/2001) s’ha estrenat com a Amateur esta mateixa temporada, procedent del Juvenil de l’Alcoyano. Este xativí va aterrar a La Puríssima esta mateixa 20/21 de la mà de Nacho Cantó, sent un titular indiscutible al lateral, tant de bo al dret com a l’esquerre. 

I també continuarà defensant la samarreta del Deportivo Ontinyent, a l’igual que el seu germà Alberto, és Alex Cambra (09/08/1994), lateral dret que es va incorporar amb la present campanya iniciada per potenciar eixa parcel·la de l’equip. Criat a la nostra Escola, Àlex ja va debutar com Amateur amb l’equip que va aconseguir l’ascens a la 1a Regional ja fa uns anys, jugant posteriorment a l’Atzeneta abans de recalar al nostre Club. 

 


Comparte en: