<%=Club.Nombre %>

Cap de setmana especial amb l'Aleví A com a CAMPIÓ i...


Nou cap de setmana el que afrontem i que ja ha disputat els seus primers partits, i on l’Aleví A de Pepe Garcia s’ha proclamat CAMPIÓ DE LLIGA després del seu triomf a casa del 3r classificat per un contundent 1-8, i on "l'agüelo" ha passat per la dutxa, com és tradició en estos casos.

Però este matí l’especial jornada ja havia començat amb la cerimònia on l’entrenador de l’Infantil A, Vicent Vidal, celebrava la seua boda amb la seua parella, tancant-la amb altra celebració com és la del títol de lliga per part de l’Aleví A.

De la part esportiva hem de ressenyar la importància d’alguns partits que es jugaran a La Puríssima, com per exemple el del propi Infantil A, qui es juga el 3r lloc davant el seu immediat competidor per eixa plaça. També el Sanra estarà inclòs en la lluita per l’ascens, però no per ell, sinó perquè el seu rival necessita la victòria i esperar altre resultat.

Però és una jornada on molts partits ja s’han jugat a les setmanes prèvies, i que a més serà on les xiques de l’Aleví i del Cadet comencen la seua participació a la Copa, on tenen dipositades moltes esperances després d’acabar ambdues al segon lloc en lliga.

Però una circumstància curiosa a estes altures de la temporada la protagonitzarà el Prebenjamí B, ja que s’enfronten els dos únics equips que no han empatat cap partit, cas com el del rival del Juvenil. I mentre que el Cadet A i l’Aleví C juguen davant els cuers, l’Amateur Femení visita al líder, tenint com a rival el Cadet C al 2n classificat després de jugar la setmana passada amb el 1r del seu grup.


Comparte en:

  • X (Twitter)