<%=Club.Nombre %>

Satisfacció amb la video-conferència de "Escoles VCF"


Tal i com vam anunciar la setmana passada, el Projecte “Escoles CVF” continua amb el seu treball des de l’Acadèmia del València CF. Respecte a la darrera Conferència que encapçalaren Miguel Alonso (Departament Àrea Física), Carlos Martínez (Responsable Projecte Escoles VCF) i Ramón Mompó (Departament Formació CVF) i en la que participaren uns 80 entrenadors de les diferents escoles conveniades amb el Club de Mestalla, estes són les opinions que ens han aportat els representants de la FEBO:

Pel Director Tècnic de l’Escola Angel Guarner (Cadet A) “més que una xerrada fou una classe de formació, enfocada a l’aspecte del treball físic segons l’edat dels jugadors: carga de treball durant els entrenaments i com dissenyar eixos exercicis... cosa que hem va aportar molt, ja que pels que pensen que en futbol tot està inventat, dir-los que estan totalment equivocats, ja que per exemple jo no entrene ara com fa 10 anys, així que n’hi ha que reciclar-se”.

Així, per a Jorge Cambra (Benjamí C) fou “molt interessant i amena, si be bastant globalitzat per les moltes categories i edats que n’hi han. El més positiu per a mi fou la tornada als terrenys de joc i quins tipus de exercicis, així com deuran de ser per a reanudar els entrenaments, i que seria beneficiós fer més entrenaments a la setmana però més curts. Altra cosa que hem va preocupar fou com el confinament afecta a eixes edats, i on de cara  a la tornada a la competició es complica ja que deuríem en la mesura del possible individualitzar els entrenaments”.

Per a Ivan Arcos (Benjamí A) va ser “més que interesant donat que va tractar sobre un tema molt important on els entrenadors casi sempre no treballem de la millor manera possible: la Preparació Física tant en futbol 8 com en futbol 11 i futbol femení. Hem va vindre be al estudiar la carrera de Ciències de la Activitat Física i del Esport ja que va ser més que enriquidora doncs estava totalment enfocada cap al rendiment”.

Per últim a Pepe Sanchis (Amateur Femení), la Conferència li va “aportar molt de cara a la prevenció de les lesions dels jugadors, sobretot per com preparar els entrenaments i estructurar els diferents aspectes a treballar durant la setmana”.


Comparte en:

  • X (Twitter)