<%=Club.Nombre %>

Gran noticia: el Juvenil jugarà la 21/22 en 1a Regional


  • Corella: “no tinc cap dubte de que anem a fer les coses amb moltes ganes, il·lusió i estem decidits a fer una bona temporada” 

Este dijous la Secretaria del Comité de Competició de Juvenils de la Federación de Fútbol de la Comunitat Valenciana ha comunicat que l’equip Juvenil militarà la propera temporada 2021/2022 a la 1a Regional, un objectiu pel que vam estar lluitant la temporada passada de la mà de Sergio Francés, sent finalment segons a la classificació sols per darrere del Soccer Inter-Action `B`. 

L’actual entrenador del Juvenil, Jorge Corella, ha manifestat que  “és una molt bona noticia per a l’Escola i en concret per al Juvenil, ja que la temporada passada van fer una bona campanya i va estar apunt d’ascendir: és un èxit per tot eixe esforç”.  A més a més,el míster ha comentat que els jugaors també estan molt contents, ja que “van a jugar en 1a regional i això implica més reptes per a complir, tant física com mentalment”. Corella ha apuntat que “no tinc cap dubte de que anem a fer les coses amb moltes ganes, il·lusió i estem decidits a fer una bona temporada”. “Com a entrenador estic content en tot el que estic veient en l’equip, pel compromís i les ganes de voler ser millor futbolistes en cada entrenament i en cada partit”. 

Per part del Director Esportiu del Club Deportivo Sport Base Ontinyent, Pascual Donat, qui ha volgut donar les gràcies a un dels artífexs d’esta fita: l’entrenador Sergio Francés, “per la tasca feta la temporada passada amb un grup que es va quedar a les portes d’un ascens que ha arribat uns mesos després, en ocupar la vacant d’un equip”. 

L’equip juvenil de Corella este dissabte va sumar un nou triomf en el que va ser el tercer amistós d'una immaculada pretemporada, on no han encaixat cap gol. Els autors dels gols del 3-0 van ser Hugo, Jorgito i Cubells. 

 

 


Comparte en: