<%=Club.Nombre %>

Una vegada més l'Escola es protagonista del cap de setmana


Es reprenia la competició (per a la majoria dels nostres equips) després del passat cap de setmana festiu, i ho va fer amb l’estrena lliguera d’un nou equip: el Cadet Femení, qui no va poder puntuar.

Els que si que van guanyar el seu primer partit lliguer foren els Cadet B (golejant) i C (remuntant), a l’igual que els Aleví C (treballadament) i E (un final d’infart). Este proper cap de setmana entraran ja tots els nostres equips de futbol-8 en competició oficial, una vegada que els de futbol-11 ja porten en joc la lliga 21/22.

Qui continua encara sense poder puntuar com a local és el Juvenil, qui va tornar a caure en un desafortunat partit, i buscarà tornar a fer-ho com a visitant. També està costant-li guanyar a l’Infantil A i al D, tot el contrari que l’Infantil B (golejava) i al Cadet A que va tornar a guanyar altra vegada per la mínima.

Pel que fa als equips amateur, tots dos van puntuar als seus duels. De matí les fèmines ho feien no sense patiment en Manises, mentre que ja de vesprada els xics treien un bon punt en la visita a un dels equips punters de la categoria, donant una bona imatge a Benigànim i fent mèrits per a guanyar.


Comparte en:

  • X (Twitter)