<%=Club.Nombre %>

Prebenjamí A, fidels al treball que toca


Seguint amb el qüestionari que encetàrem la setmana passada, hui coneguem les impressions de l’entrenador de l’equip Prebenjamí A (nascuts 2012) Sergio Aran.

I es que ens trobem amb una de les millors generacions que té la nostra Escola, amb certes individualitats, però amb un gran bloc que actualment lidera la seua classificació. Amb les idees clares i un treball d’acord per a esta edat, Aran fica tot açò per davant dels resultats...

Resta poc per la fi de la 2019/2020. Com valores el que porteu disputat?

Pensa que els xiquets estan demostrant la millora que estan tenint durant tota la temporada en cada partit, perquè competim tots ells posant en pràctica allò que entrenem. Fins ara han progressat exponencialment i els queda encara molt per treballar però anem per bon camí.

Els primers llocs de la classificació creus que són justos?

Sí, pensa que altura de hui, sols hi ha 1 equip que ens pot llevar el liderat que és el Ciutat d'Alcoi més que res per el que he pogut observar en  quant a enfrontaments en els equips de la lliga com en quant a la classificació.

A que aspira el teu equip en el que resta de temporada?

Simplement afrontarem totes les jornades que ens queden per a seguir en esta dinàmica ja que ens ajudarà com fins ara a seguir millorant.


Comparte en:

  • X (Twitter)