<%=Club.Nombre %>

Gabri Ribera i Sergio Tolsà repetiran com a entrenadors de porters


Un dels aspectes més importants a dia de hui al mon del futbol, són els entrenaments específics. I un dels més demandats és el dels entrenaments dels porters. La FEBO pot dir ben alt que compta amb dos grans porters, que una vegada han colgat les botes, s’han dedicat a fer esta tasca tan fonamental pels joves jugadors: Gabri Ribera i Sergio Tolsà.

El primer d’ells sumarà la seua sisena temporada al capdavant d’esta responsabilitat, que compagina amb la d’entrenador dels porters de l’Ontinyent CF. Format a la pedrera del Club d’El Clariano, posteriorment va completar la seua etapa ja als equips de la FEBO, estrenant-se com amateur al Muro en Preferent. A la mateixa categoria va militar al Contestano i Ontinyent B, abans de recalar a l’Atzeneta, amb qui aconseguiria l’ascens a la Preferent, i on abandonaria el futbol en actiu, passant a les banquetes.

Amb aquesta, sis són les campanyes que està entrenant als porters de la nostra Escola, que les alterna amb el primer equip de l’Ontinyent CF, on suma dues temporades en Tercera i altres tants a la 2a Divisió B. Gabri es fa càrrec dels porters de futbol-11: infantils, cadets i juvenils.

Per la seua part, Tolsà comença el segon curs preparant els joves que s’inicien al futbol-8 ficant-se sota els pals: alevins, benjamins i prebenjamins, a la vegada que amb els del Sanra. Este veterà porter (encara continua jugant amb els veterans de l’Ontinyent CF) va començar a jugar als equips de base del propi Ontinyent CF, completant tota la formació fins el darrer any de juvenil.

La seua trajectòria com amateur és àmplia, estrenant-se en l’Albaidense, per recalar al Sant Rafel, on a meitat temporada fou fitxat pel Pego de Tercera Divisió, on estaria dues campanyes més junt a altres jugadors de la capital de la Vall d’Albaida. Posteriorment el Muro seria el seu equip, esta vegada en Preferent i per un any, desfensant després els colors de l’Alberic. Al Canals va estar e temporades més, jugant varies promocions a Tercera Divisió.

La seua seguent destinació fou el Sant Rafel, abans de jugar dues temporades en l’Agullent, on una lesió als lligaments semblava que anava a retirar-lo de la pràctica futbolística. Però amb la recent recuperació del Sanra per la FEBO, Tolsà tornà a ficar-se sota els pals junt a altres jugadors veterans, abastant eixe primer any l’ascens a la 1a Regional. Fou la temporada 16/17 quan va colgar definitivament les botes, dedicant-se exclusivament a entrenar els porters de futbol-8, si bé anys arrere havia estat entrenador d’equips prebenjamins i benjamins.

Els entrenaments començaran dilluns 10 pel futbol-8 i dimarts 11 pel futbol-11.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)