<%=Club.Nombre %>

Juvenil: un equip compromés


Altre dels equips que s’han pronunciat respecte al qüestionari que férem només començar el confinament, és el Juvenil d’Enrique Arques.

Amb ell reprenem les opinions dels seus responsables del transcórrer d’una temporada que estava essent habitual, però que les últimes setmanes s’ha vist pertorbada pel covid-19. Enrique Arques és qui contesta les preguntes.

Resta poc per la fi de la 2019/2020. Com valores el que porteu disputat?

Vam començar amb moltes dificultats, les noves incorporacions de jugadors les primeres jornades ens van fer donar un bot de qualitat i poc a poc hem anat millorant estructuralment. Dels últims 8 partits hem tret 16 punts. En la 1a volta vam traure 14 punts en total i en el que portem d’esta segona n’hem aconseguit ja 13 punts en 7 partits.  Estem amb molt bona dinàmica.

Els primers llocs de la classificació creus que són justos?

Pense que la classificació sempre es justa, la regularitat dels equips es reflexa a la classificació.

A qué aspira el teu equip en el que resta de temporada?

Nosaltres tenim com a objectiu jugar partit a partit i no mirar mes enllà. De totes maneres tenim més potencial del que creguem i per continuar amb la motivació als jugadors, hem posat com a objectiu duplicar els punts de la primera volta en els partits de la tornada: arribar als 42 punts. Confiem amb l’equip i sé que amb treball ho podem aconseguir, fet que seria el més gratificant.


Comparte en:

  • X (Twitter)