<%=Club.Nombre %>

Angel Guarner torna a ser el Director Tècnic de l'Escola


Angel Guarner Cambra tornarà a ser el Director Tècnic de la nostra Escola, després de la vacant que es va produir arrel de la sobtada baixa de Nacho Cantó. Pascual Donat, com a Director Esportiu del nostre Club no ha dubtat cap moment en la persona que anava a desenvolupar eixa tasca, donats els seus coneixements futbolístics i la seua experiència a les banquetes, a més de la confiança que té dipositada amb el propi Guarner des de la seua tornada a Ontinyent.

De fet este és un dels càrrecs que Guarner ha desenvolupat les darreres temporades, fins fa un any, quan la nova Junta Directiva va apostar per M. A. Mullor per a exercir eixa feina tan important en una Escola amb nombrosos equips en competició. Ara Angel Guarner, a banda de dirigir l’Infantil A la propera 2021/2022, també tindrà que complir amb la Direcció Tècnica de la nostra Escola, situació que no li és nova com ens conta.

Angel, de nou tornes a la Direcció Tècnica de l’Escola...

Si, i amb molta il·lusió. Sempre que agafes una feina com esta és perquè tens il·lusió i ganes de treballar.

Ara estem en un moment fonamental, configurant els equips de cara a la propera temporada. Com esteu vicint-ho?

Home, esta feina és conjunta junt als diferents coordinadors i a la Direcció Esportiva, que en la persona de Pascual i entre tots tractem de buscar els millors entrenadors possibles pels equips, al temps que configurem les plantilles de cara a la 21/22.

En que va a consistir la teua llavor com a Director Tècnic?

La veritat és que és com si diguérem entrenador d’entrenadors, buscant que els entrenadors compliquin amb la metodologia que tenim establerta, i que la plasmen al terreny de joc. Més que una funció de corrector o supervisor, és una tasca d’ajudar als entrenadors en les diferents àrees del futbol, aportant la meua experiència i d'acord amb el que pretén la nostra Escola.

Què has trobat de positiu en l’arribada de Pascual Donat a la nostra Escola?

La veritat és que és superimportant tindre la figura de Pascual Donat a l’Escola. A Pascu el conec tota la vida. Pensa que una persona que ha estat 25 anys dedicat al futbol professional (Primera i Segona Divisió), ja siga com a jugador, delegat o segon entrenador, a més lligat a una de les escoles punteres a nivell nacional. Això és fonamental i he de dir-te que encara n’hi ha gent que no sap la persona que tenim amb nosaltres, i de la importància que representa un home com Pascual Donat per a un Club. Crec que poc a poc anirem aprofitant la seua presència a la nostra Escola. Per a mi és un honor i un privilegi el tenir-lo al meu costat.

Esta passada temporada hem viscut un important bot de qualitat en molts dels nostres equips. És el camí a seguir segon Pascual Donat, veritat?

Pensa que la temporada passada vam fer un gran esforç per portar jugadors que estàvem seguint-los des de feia temps, sobretot als equips que han competit en categoria Preferent, buscant lluitar per ficar-los en Autonòmica. Pensa que el Cadet A tenia fins a 15 jugadors nous, el que açò representa, i la figura de Pascual Donat va ser fonamental per convèncer a tots estos i d’altres jugadors.

Gràcies al propi Pascual Donat hem aconseguit un conveni amb el Vila-real CF. És semblant al que teníem anteriorment amb el València CF?

Trobem moltes similituds ja que són dos Clubs de Primera Divisió, si bé he de confessar que el Vila-real treballa molt be la cantera. Però el fet de tindre a Pascu significa que tenim un contacte directe amb el Villarreal, i això fa molt ja que jugadors que ells estan seguint, fins i tot ens els poden cedir si són de per esta zona. Nosaltres hem d’aprofitar eixos convenis per implantar a la nostra Escola tots aquells valors que ells tenen, aplicant la seua metodologia sempre tenint en compte les capacitats de que disposem ací.

Serà important el tenir els equips de base en categoria Autonòmica per augmentar el nivell de la nostra Escola?

I tant. Nosaltres busquem objectius reals per a cada equip mitjançant un mètode de treball igual en tota l’Escola, amb la mateixa filosofia de joc, però és evident que volem que tant Infantil com Cadet estiguin en Autonòmica, i buscant que el Juvenil abaste la categoria Nacional, competint així cara a cara amb altres escoles del nostre voltant, com Alcoi o Xàtiva. Però sobretot nosaltres volem que els xavals, estiguin en l’equip que estiguin, siguen competitius independentment de la lletra que tinga el seu equip.  


Comparte en: