<%=Club.Nombre %>

Juvenil i Aleví A competiran a categories més elevades esta 21/22


Dos nous equips coneixen on jugaran la propera temporada 2021/2022. Així mentre que el Juvenil ho farà a la Primera Regional tal i com ho vam anunciar els passats dies, i on ja sabem el calendari, podrem trobar el nostre Aleví A competint al màxim nivell de la categoria: la Preferent.

Esta serà la primera ocasió on un equip de futbol-8 de la nostra Escola milite a tant important categoria, junt a les Escoles més importants de la Comunitat Valenciana, fent-ho al Grup-3 dels quatre que n’hi hauran la present campanya, i on els de Rubén «Garrote» se les voran amb la Fundació del València, Llevant, Alginet o Alcoyano d’entre altres.

Per la seua part el Juvenil de Jorge Corella ha estat inclòs al Grup-7 dels nou que integren esta 1a Regional, tots ells amb 15 equips i on sols el campió aconseguirà l’ascens de categoria.

El debut dels nostres serà a Ibi davant la Peña Madridista, jugant el primer encontre com a local davant el CF Independent d’Alacant. Sent els únics de la província de València en este grup, l’última jornada visitaran al CD Eldense.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)