<%=Club.Nombre %>

Saul Pérez, Javi Revert i Nico Orquin aposten per continuar creixent a la nostra Escola


Amb el treball ben fet, sempre apleguen les recompenses. I estos dies estan produint-se en forma de renovacions de molts jugadors de cara a la propera temporada 21/22, seny que a la nostra Escola estan fent-se be les coses.

Esta passada setmana n’eren, a banda de les que vam anunciar del primer equip, un total de tres jugadors els que corroboraven la seua continuïtat al Club Deportivo Esport Base Ontinyent un any més, tots ells jugadors cadets este curs.

Així el porter Saul Pérez Becerra (15/06/2005) encetarà la seua etapa de Juvenil a La Puríssima. Natural de Cocentaina, Saul es va incorporar a la nostra Escola ara fa un any, i afirma que “m’agrada el projecte que està fent el juvenil, i estic convençut de que no n’hi ha millor opció que altra per a continuar creixent”.

Amb una quants anys més a la nostra Escola, trobem al central Javi Revert Ballester (03/11/2005), qui després d’ascendir la temporada passada el Cadet a Preferent, en esta ha estat una peça clau al conjunt d’Angel Guarner.

I un dels jugadors amb gran projecció és el mitja punta Nico Orquin Ibañez (18/02/2006), ontinyentí que després d’uns anys al València CF, va tornar la temporada passada a l’Escola que el va vorer iniciar-se. Seguint les petjades del seu germà Pablo al primer equip, Nico assegura que “Después de estar cuatro años en Valencia, más un año en el Ciutat de Xativa, el volver a casa i tener una figura como Pascual Donat en el Club, i después de hablar con Jose Molla, no dude en renovar”.


Comparte en: