<%=Club.Nombre %>

Definit l'organigrama Esportiu de l'Escola


Després que l’entrenador de l’Aleví D Manolo Alemanys haja hagut de renunciar al seu càrrec per compromisos personals, així és com queden els 21 equips que esta temporada representen la nostra Escola a les diferents competicions, en el que és un any molt especial amb el conveni signat amb el Villarreal CF.

És per això que s’ha creat un organigrama on la Direcció Tècnica està a càrrec de Miguel Angel Mullor, mentre que Pascual Donat està al front de la Direcció Esportiva de l’Escola. Els coordinadors són Carlos Sempere al Futbol-11, Pepe Garcia en Futbol-8 i Quique Insa al Futbol Femení. El nou preparador físic de l’Escola és Pau Calatayud, mentre que Sergio Tolsà continua un any més al capdavant dels entrenaments específics dels porters.

Pel que fa als entrenadors, trobem algunes cares noves, com per exemple Nacho Cantó, Jorge Corella, Tono Valls, Alberto Cambra (junt a Francesc Serrano), Sergio Alfaya i Nacho Martínez; i retorns a l’Escola com els de Vicent Vidal i Paco Balaguer, mentre que el cas de Sara Soriano al front de l’Aleví Femení podem considerar-lo com a continuïtat, ja que les anteriors temporades estava dins del cos tècnic junt Ana Alcaraz.

 

 


Comparte en: