<%=Club.Nombre %>

Tot preparat pel segon cap de setmana de pretemporada


Segon cap de setmana de partits amistosos, on la gran majoria dels nostres equips ja entren a jugar partits de pretemporada, si bé encara resten alguns per estrenar-se, i on un problema de connexió del sistema de rec, impedeix que es puguen jugar encontres de futbol-11 a La Puríssima; el que obliga a jugar tant a El Clariano com al Poliesportiu a alguns dels nostres.

Així ens trobem que a excepció de l'Amateur Femení, del Cadet B a la vegada que el Cadet Femení, tots ells es desplaçaran, la resta anem a poder seguir-los en directe a Ontinyent, això sí, seguint les mesures de sanitat i complint el protocol en cada recinte esportiu. A La Puríssima es permetrà l’entrada d’una persona per cada jugador, així com al Poliesportiu Municipal.

Recordar que el primer equip tornarà a jugar dimarts, després que finalment s'haja suspés l'enfrontament programat a Beniarrés per a este dissabte. En canvi dimarts 22 si jugarà davant el CD Albaidense el que anava a ser el seu primer encontre de pretemporada (i que es van cancel·lar a l'igual que el de l'Almansa). De l'enfrontament passat a Muro, els de Nacho Cantó caigueren dignament per 2-0, aplegant a debutar els jugadors del Juvenil Pablo Belda i José Vaello.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)