<%=Club.Nombre %>

Horaris de la jornada, última per alguns dels nostres equips


Ja tenim en marxa una nova jornada de lliga, que s’encetava dimecres amb el triomf de l’Aleví (2-3 en Muro), en el que era l’últim partit lliguer dels de Moi, que han acabat marcant més gols que molts dels equips que els precedeixen a la classificació.  També han ficat un brillant final de lliga el Prebenjamí A després del seu 2n lloc gràcies a la victòria de dijous en casa de la UD Alzira per 1-2, en el que era l’estrena de Ricardo Beneyto com a entrenador a la nostra Escola.

Serà una jornada que certificarà la permanència del Deportivo Ontinyent a la recentment creada Primera FFCV, segurament abans de jugar el seu enfrontament davant un rival directe. Un cap de setmana on tots els nostres equips que van jugar com a visitants la passada jornada, ho faran en este cas a La Puríssima.

Això vol dir que un total de 13 dels nostres conjunts hauran de desplaçar-se per competir en esta jornada, sent l’últim d’ells el de l’Amateur Femení, iniciant el cap de setmana lluny d’Ontinyent l’Aleví B esta mateixa vesprada.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)