<%=Club.Nombre %>

El futbol femení de la FEBO regna a la capital del Túria


Èxit de la nostra Escola en esta post-temporada després de les grans actuacions dels nostres equips de base als tornejos d’este cap de setmana, on a la “Copa d’Or” que va aconseguir divendres el Prebenjamí A en Carlet, s’ha d’afegir el gran torneig (amb títol de campiones inclòs) de tant les jugadores de l’Aleví Femení com del Cadet Femení al XX Torneig Femení Marítim.

El cap de setmana va començar amb la disputa del 18é Memorial “José Sirera” a Carlet, on s’enfrontaven tots els Campions de Lliga, i on dos equips representaren a la FEBO. L’Aleví A que va empatar a zero gols els seus dos partits davant UD Alzira i Ciutat d’Alcoi, el que li va impedir passar de fase; i el Prebenjamí A, que es va proclamar Campió.

Els de José Mollà foren primers de grup després de derrotar 1-0 al CFB Gandia i 5-0 l’Alberic Promeses, empatant sense gols amb el Ciutat de Xàtiva. A les semis superaren 3-0 el CD Contestano, fent-se amb el primer lloc en vèncer 1-0 el CE Conde.

En quant a la representació de les fèmines, dissabte les de Sara Soriano i Ana Alcaraz feren un grandíssim torneig al “Doctor Lluch” del Marítim valencià, cedint tant sols un partit front l’equip al que posteriorment guanyarien a la final. I és que després de començar superant 2-0 L’Eliana, van caure 1-4 amb el Bétera, abastant el segon lloc del grup. A les semis es desferen contundentment de les amfitriones per 0-4, per proclamar-se campiones en derrotar el Bétera per 3-1.

Per la seua part les jugadores del Cadet Femení participaren a les mateixes instal·lacions diumenge, obtenint també el títol de Campiones. I fou un cas idèntic a les menudes d’un dia abans, ja que les de Pau Calatayud només que van perdre un partit, i justament fou davant les que a la postre perdrien la final front les de la nostra Escola: el Montesión. Al partit de la fase de grups, les de la FEBO derrotaren 3-1 les locals, cedint per 0-1en el partit comentat. No obstant finalitzaren esta fase com a primeres del seu grup, enfrontant-se amb L’Eliana en les semis, equip al que derrotarien per 2-1, accedint a la final. En el darrer encontre repetirien resultat, però esta vegada davant Montesión, el que les va portar al més alt del pòdium.


Comparte en:

  • X (Twitter)