<%=Club.Nombre %>

La 19/20 ens deixa 5 pòdiums a banda dels 4 campions


Ja fa unes setmanes que la FFCV va declarar la finalització de la temporada 2019/2020 per les categories regionals, el que ens ha deixat ascensos, campions i continuïtat en diferents dels nostres equips, però no podem oblidar-nos dels que s’han quedat a les portes d’abastar altre títol de campions, com els casos de l’Aleví A, Benjamí C, Prebenjamí B i de les xiques tant del Cadet com de l’Aleví.

Precisament estes últimes sols s’han vist superades en les dues fases de la competició pels equips grans del nostre futbol autonòmic, demostrant una vegada més que està treballant-se d’allò millor el futbol femení de base a la nostra Escola. Un any més l’enhorabona per l’equip preparat per Ana Alcaraz.

D’igual forma ens sentim orgullosos del fet per Guillermo Amigo amb les Cadets, qui ha hagut de treballar molt amb un grup amb moltes incorporacions en el futbol-11, i que ha anat demostrant la seua milloria conforme avançava la competició lliguera.

I altre dels equips que sempre ha anat de menys a més és l’Aleví A de Pepe Garcia, qui de cara al tradicional Torneig Nacional, aplegava amb una gran estat de forma i joc. Enguany sols havia cedit un parell d’encontres, sent l’únic en puntuar davant el líder imbatut.

Per la seua part el Prebenjamí B de la mà de Josep Moscardó estava demostrant bones maneres , en una lliga força igualada i amb classificats per la ronda semifinal de la Copa Federació.

I qui estava completant una gran temporada, on no havia perdut cap enfrontament era el Benjamí C de Jorge Cambra, sols precedit per altre dels nostres Benjamins (el D). Este fet insòlit fica a la nostra Escola com a un referent a la Comunitat Valenciana.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)