<%=Club.Nombre %>

Fins a 6 liders tindran els partits dels nostres el cap de setmana


Cap de setmana d’alta tensió el que anem a viure estos dies, i on dos dels nostres equips van a jugar-se el títol de Campió, si bé ho faran jugant a domicili, però amb total garantia d’èxit tant pels de Vicent Vidal (són 1rs) com pels de Ruben Fuentes (2ns a un punt del líder).

Però a banda d’estes dos finals, altres dos equips defensen el seu lideratge al corresponent grup. I és que tant el Cadet C com l’Infantil C volen continuar al capdavant de la classificació en els partits que jugaran a La Puríssima; uns camps on el Prebenjamí C va a rebre la visita del líder i que podria apropar a eixa posició al Prebenjamí A (2n actualment).

En quant als desplaçaments trobem que l’Aleví Femení lluitarà per abastar el 3r lloc, mentre que el Juvenil viurà el plat fort de la jornada, on s’enfronten 3r i 2n classificat (els nostres van per davant) en busca d’un líder que esta jornada descansa. I el ja CAMPIÓ PREBENJAMI B, buscarà mantenir-se imbatut en el seu desplaçament.

Recalcar el triomf de dijous d’un Alevi C que està fent una gran segona part de la temporada, i on els de Guillem Egea (que demà també juguen a La Puríssima) van guanyar a Moixent 3-5.


Comparte en: