Crónicas de Partidos

JOAN ANDREU

Tornà a caure derrotat l’Amateur Femení a La Puríssima després que la UD Aldaia ‘B’ sorprengués a les de Pepe Pla, que abans del primer minut ja havien encaixat el primer gol de la vesprada dominical. L’1-4 final deixa clar qui va ser el millor equip. I és que al tècnic ontinyentí li se van complicar les coses ja abans del xiulit inicial, quan primer Marina i després Inés no podien estar al terreny de joc, si bé la central ho faria al segon temps. Açò va obligar a que dues jugadores del Juvenil: Carmen Calabuig i Irene Cambra disputaren els 90’ de l’enfrontament. No obstant això, l’encontre va estar marcat per la primera acció de joc, quan les visitants es plantaven davant Andrea i s’avançaven al marcador. Les nostres es reposaren a esta jugada, però un nou gol de les d’Aldaia ficava el partit costera amunt. Esta situació es va complicar quan poc abans del descans aplegava el 0-3 amb que se n’anaren als vestidors. Al descans les ontinyentines es conjuraren per revertir la situació, però abans de l’hora de joc aplegava la sentencia amb el quart de les visitants. Les de Pla no es donaren per vençudes i Peri retallava distàncies poc després, però va ser insuficient per capgirar el resultat final d’1-4. En acabar el duel, un indignat entrenador Pepe Pla ens contava el viscut en este encontre. Ara cal ficar la mirada en la propera jornada, on visitaran el CD Amazones Cóndor. AMATEUR FEMENÍ 1-4 UD ALDAIA ‘B’ Andrea Mireia Carmen Sara Celia Cristina Peri 1-4 63’ Pauli 45’ Inés Júlia Irene Laia

JOAN ANDREU

Trenca la seua ratxa el Deportivo Ontinyent de 5 jornades puntuant, després que el líder UD Carcaixent haja guanyat a La Puríssima per 1-2 als d’Angel Guarner, que han plantat cara en tot moment a un equip que encara no ha cedit cap partit en lliga, i on de nou un gol de Vaello ha portat l’emoció al tram final de l’encontre. Dues cares noves presentava el conjunt blanc-i-negre en l’onze inicial, amb Soriano i Oscar que jugaven d’eixida en un equip que tornava a contar amb el juvenil Pedro Sempere entre els titulars. Així el primer temps va estar jugat de poder a poder entre dos conjunts que buscaven fer-se els amos del control del baló; si bé la primera ocasió de gol la van tindre els de la Ribera, sent fonamental la defensa ontinyentina per evitar un remat posterior a un rebuig d’Ivelin als deu minuts de joc. I quan s’aplegava a la mitja hora de joc, un baló en profunditat dels visitants el treia netament tirant-se a terra Juanjo, però el col·legiat va interpretar que s’havia emportat per davant el davanter del Carcaixent, castigant els de Guarner amb un penal que suposaria el 0-1. Açò no va impedir que els ontinyentins continuaren amb el seu plan de partit, intentant que el líder no jugués còmode i esperar una ocasió de gol que no aplegava. I ja en l’última jugada abans d’anar-se’n als vestidors, una jugada desafortunada significava el 0-2, després d’un retruc que va deixar sense opció de resposta a Ivelin. En la represa el Deportivo buscava un gol que el clavés a l’encontre, i Pau Sanchis en una rematada de cap era la més clara ocasió al poc d’iniciar el segon acte. Passaven els minuts i el Carcaixent buscava adormir el joc, sent fonamentals les substitucions del tècnic ontinyentí per intentar la remuntada. Una setmana més Vaello va resultar clau en el resultat de l’enfrontament, ja que un gol del canterà portava l’emoció als darrers minuts, però l’empat no va aplegar i novament els punts volen de La Puríssima. Ara al Deportivo Ontinyent li espera una finalíssima el proper cap de setmana, on visitaran a la UE La Mancomunitat buscant un triomf que els fique peu i mig en la categoria per la propera temporada. DEPORTIVO ONTINYENT 1-2 UD CARCAIXENT Ivelin Borja 84’ Ricard Pau Juanjo Soriano Oscar 77’ Vaello 2-2 86’ Adrian Alfaro Fran Mendi 57’ Aracil Pedro

JOAN ANDREU

Resultat abultat amb el que ha tornat hui l’amateur Femení del seu partit al feu del Marítim, on la fortuna ha determinat que els de Pepe Pla ixqueren derrotades per un excessiu 5-1. I és que les nostres jugadores han tingut la primera clara ocasió de ol, quan Laia als 10’ estavellava un xut al pal, al que li seguia el primer gol local de la matinal. I per a més inri esta circumstància s’ha repetit poc després amb un baló que Júlia enviava de nou al pal, responent les amfitriones amb el segon, que deixava tocades les nostres jugadores, més encara quan en l’última jugada del primer temps pujava al marcador el 3-0. En la represa les de Pla, sense cap opció de fer alguna substitució, han vist com aplegava el quart de l’encontre al poc de tornar al terreny de joc. Al tram final del duel, i després del 5-0, una jugada combinativa entre Laia, Júlia i Peri, la materialitzava esta última, superant a la seua amiga Carmen, portera del Marítim. La jornada l’han completada l’expedició ontinyentina gaudint del partit de la Lliga F entre el Valencia CF i la UD Levante a Mestalla, amb l’empat final a un gol. Estes són les paraules de l’entrenador Pepe Pla d’un partit marcat per la sort al tram inicial. Ara a preparar la visita de l’Aldaia a La Puríssima la propera jornada. CFF MARITIM 5-1 AMATEUR FEMENÍ Andrea Mireia Inés Sara Celia Cristina Prats Pauli Júlia Peri 5-1 90’ Laia

JOAN ANDREU

Empat del Deportivo Ontinyent davant el Contestano (el rei de l’empat) el que permet al conjunt d’Angel Guarner allargar fins a 5 les jornades que continuen sumant, si bé els aficionats a La Puríssima, que van gaudir d’un gran partit de futbol, ja fa mesos que no veuen guanyar el seu equip. 2-2 va ser el resultat d’un enfrontament amb uns quants retrobaments, com el d’Ivan Arcos, Cristian Ferrandiz o Alex Mata. Els nostres van ser mereixedors d’un millor resultat, de fet van aplegar a estavellar un parell de balons als pals, com per exemple en la primera clara ocasió dels ontinyentins, quan una cavalcada de Borja per la seua banda dreta als vint minuts, este habilitava horitzontalment perquè Fran, amb un bon control i posterior regat, estavellés el seu xut al pal. I poc seguit va ser a la treta d’un córner d’Iñaki que, després d’un rebuig dels alacantins, l’esfèric queia als peus de Fran; este habilitava perfectament a la banda dreta perquè, subtilment de cap Pau Sanchis fiqués el baló a la creuta del pal llarg, fent embogir el nombrós públic que es va apropar als Camps de La Puríssima en la vesprada d’este divendres. Amb el pas dels minuts el Contestano es va vorer obligat a buscar un empat que va aplegar a les acaballes del primer temps, quan en un potent xut de Mata des de lluny, va sorprendre a Ivelin quan tot semblava que els de Guarner anirien als vestidors per davant al marcador. En la represa el Deportivo Ontinyent va eixir decidit a oblidar els últims minuts dels primer acte. I va ser l’encara juvenil Pedro Sempere qui, sent titular amb els blanc-i-negres, al primer minut estavellava el baló al travesser, demostrant que anaven a pel partit. Però una pèrdua al mig del camp l’aprofitaven els visitants per a en jugada individual i amb un gran xut, s’avançaven al marcador, el que va obligar al tècnic ontinyentí a buscar solucions des de la banqueta, i estes van aplegar. Dos dels jugadors de refresc van protagonitzar el gol de l’empat a dos quan una jugada per banda d’Aracil la culminava el canterà local Vaello, espolejant una afició que no havia deixat d’animar els seus i que veia com el triomf era possible. Però este no va aplegar i els de Guarner que veuen més a prop la continuïtat a la categoria. El Deportivo Ontinyent repetirà a La Puríssima el proper cap de setmana rebent al líder Carcaixent. DEPORTIVO ONTINYENT 2-2 CD CONTESTANO Ivelin Borja 67’ Aracil Pau 1-0 23’ Andoni Juanjo Iñaki 67’ Ricard Adrian Alfaro 76’ Vaello 2-2 77’ Fran Mendi 57’ Olava Pedro

JOAN ANDREU

Reprenia la competició l’Amateur Femení i ho feia amb un merescut triomf per 1-0 davant un Tavernes Blanques que gairebé no va inquietar la porteria d’Andrea en cap moment. Una victòria que va tenir una connotació especial per una de les jugadores que deixa (per qüestions d’estudis) l’equip: Juli Pérez. Al mateix temps li se va voler dedicar el triomf a l’alcoiana Marta, lesionada a mitjan setmana i que esta propera setmana coneixerà l’abast de la lesió. Un encontre que les de Pepe Pla van iniciar amb ganes de sentenciar-lo ben aviat, però on la falta d’encert va ser la gran protagonista, amb un bon grapat d’ocasions marrades en diferents oportunitats com les que van tenir, per exemple Peri o Júlia. Precisament seria Júlia Giménez la que inauguraria el marcador una vegada complida la primera mitja hora de joc. Una jugada de Juli que magistralment controlava Peri i feia servir a la seua companya Júlia perquè marqués el que seria l’únic gol del duel. El segon temps va continuar amb el domini total de les nostres jugadores, que realitzaren diferents bones combinacions amb Mireia o Marina (havia entrat al camp en la segona meitat) com a protagonistes; però el marcador ja no va variar, tornant així al camí del triomf. L’entrenador Pepe Pla feia la següent valoració d’un partit, que si bé no va ser el millor de la temporada, si donà els 3 punts. Ara cal preparar la visita al feu del líder Marítim la propera jornada, on buscaran donar la sorpresa a un equip . AMATEUR FEMENÍ 1-0 TAVERNES BLANQUES Andrea Mireia Inés Sara Prats 65’ Emma Cristina 70’ Maria Juli Pauli Júlia 1-0 31’ Peri Laia 65’ Marina

JOAN ANDREU

Gran alegria la que ens ha proporcionat el Deportivo Ontinyent en la seua visita a un camp on ningun equip havia guanyat esta temporada, i on els d’Angel Guarner van sumar la seua sisena visita a domicili, gràcies a l’1-3 amb que tornaren d’este desplaçament al feu d’un dels equips capdavanters de la classificació. Un duel que es ficava de cara bon prompte, quan el col·legiat xiulava penal (i que hagués pogut expulsar al defensa local) per una agressió a Mendi, i que Juanjo materialitzava amb el primer gol de la vesprada/nit. El nostre Amateur es mostrava ben plantat al menut camp de Sueca i en una treta de banda assajada, Mendi aconseguia ampliar el marcador, si bé els locals no van tardar en reaccionar, ficant l’1-2 abans d’aplegar a l’equador del primer temps. Este fet no va desestabilitzar els ontinyentins, que amb gran treball defensiu, i guanyant els duels portaren l’encontre al descans amb eixa davantera en el resultat. En la represa els amfitrions buscaren equilibrar el tanteig, però passada l’hora de joc, en una contra on Óscar va atraure la defensa riberenca, era Fran qui després de controlar creuava l’esfèric perquè Mendi tornés a marcar pel Deportivo Ontinyent. El tram final, on tot podia passar, va tindre a un impecable Ivelin que avortava qualsevol ocasió local. El Deportivo Ontinyent tornarà a La Puríssima el proper cap de setmana per rebre el rei de l’empat: el Contestano. PROMESES SUECA 1-3 DEPORTIVO ONTINYENT Ivelin Borja Pau Juanjo 0-1 6’ Soriano Iñaki Adrian Alfaro Fran 76’ Mena Mendi 0-2 19’ 1-3 68’ 68’ Olava Oscar 68’ Ricard

JOAN ANDREU

Partidàs el viscut a La Puríssima entre l’Amateur Femení que, no sols ha plantat cara al líder Miramar, sinó que l’ha ficat contra les cordes; tot i que finalment les de Pepe Pla han acabat cedint per 3-6: resultat totalment enganyós. Amb un ambient de partit gran, les nostres xiques s’han avançat al marcador passat el quart d’hora, quan en una falta lateral, i després d’alguns rebutjos, Pauli aconseguia avançar les de Pla, que abans de la mitja hora, i en una jugada ben trenada, feien el 2-0 mitjançant Juli. Han estat els millors moments de les ontinyentines que quasi marquen un golàs des del mig del camp, quan Peri ha vist avançada la portera visitant. A continuació el Miramar ha retallat distàncies i, al tram final del primer temps aconseguien l’empat a dos amb el que s’ha aplegat al descans. En la represa Inés a la treta d’un córner tornava a ficar per davant les nostres jugadores, però la resposta visitant era immediata pujant l’empat a tres gols. Posteriorment el col·legiat (protestat pels dos conjunts) ha xiulat un penal a favor del Miramar, que entre Andrea i el pal, no ha significat la volta al marcador, que si que aplegaria complida l’hora de joc; moment que ha estat un punt d’inflexió per les de Pepe Pla, que estaven jugant-li de tu a tu al líder imbatut, a qui cap equip havia pogut marcar-li tres gols. I instants després en una contra on Sara defensava l’atacant, la central ontinyentina queia a terra, el que propiciava que el Miramar no perdonés el que era el 3-5, després que les de la Safor hagueren estavellat el cuir al pal en varies ocasions. Ja en temps afegit han marcat el definitiu 3-6 En finalitzar el partit Pepe Pla ens comentava el que li ha semblat partit. Ara a gaudir d’una setmana des descans per a rebre a La Puríssima al Tavernes Blanques després de Pasqua. AMATEUR FEMENÍ 3-6 CF MIRAMAR Andrea Mireia 25’ Prats Célia Sara Inés 3-2 57’ Cristina Juli 2-0 25’ Pauli 1-0 17’ Júlia Peri 75’ Maria Marina 55’ Marta

JOAN ANDREU

Hauran d’esperar unes setmanes més els aficionats del Deportivo Ontinyent per vorer guanyar el seu equip a La Puríssima, després que el duel davant La Font d’en Carròs tornés a suposar un empat, que si bé manté al conjunt d’Angel Guarner una jornada més puntuant, no va poder repetir el triomf de l’últim encontre lliguer. Moltes expectatives s’havien diposat de cara a este enfrontament, per poder ficar terra per mig amb els equips que persegueixen als blanc-i-negres, però la veritat va ser un partit on les defenses es van imposar als atacs, el que va provocar que les ocasions de gol foren escasses, destacant algunes internades per banda de Fran i un remat de Mendi que no foren suficient per obrir el marcador d’un primer temps on els de Guarner van oferir una millor imatge. Durant el segon temps si que es veieren oportunitats per desfer l’empat inicial, però ni les que van tindre els visitants (millors durant el segon acte), ni les ontinyentines, pogueren desnivellar el marcador, gràcies en part a l’encert del porter a les temptatives dels nostres (amb un Alfaro que tornava als terrenys de joc), que feren que l’encontre acabés amb el 0-0 inicial, repetint per segona vegada esta temporada enllaçar dos partits amb la porteria a zero. El Deportivo Ontinyent tornarà a la competició lliguera en dues setmanes, visitant al que és actualment el segon classificat: Promeses Sueca. DEPORTIVO ONTINYENT 0-0 CE LA FONT DE’N CARRÒS Ivelin Juanjo Pau Andoni Soriano Iñaki Adrian Ricard 79’ Oscar Fran Mendi 86’ Alfaro Aracil

JOAN ANDREU

Primer empat de la temporada el que ha obtés l’Amateur Femení en la seua visita a Mislata, on les ontinyentines s’han deixat dos punts al tram final després d’anar per davant durant quasi tota la segona meitat, gràcies a un nou gol de Peri per les de Pepe Pla. Un primer temps marcat pel fort vent que bufava, i on que les ocasions de gol s’han succeït contínuament a favor de les nostres, trenant bones combinacions i sols marrant als metres finals. I és que les de Pla han tret fins a cinc córners, però el baló no volia entrar, mentre que el Mislata s’ho jugava tot a la contra, estan Andrea com sempre, evitant el gol local, el que ha portat els dos equips al descans amb l’empat inicial. Al poc de reprendre’s l’enfrontament, i fruit de la pressió asfixiant de les ontinyentines, a cavall entre Júlia i Peri recuperaven un baló que significava el 0-1. Este gol ha encoratjat l’equip i el control en camp ofensiu ha estat la tònica del segon temps. Però quan restava un quart d’hora i després d’una treta de banda on han sorprès, el Mislata amb un xut llunyà aconseguia l’empat que ja seria definitiu, si bé Sara en l’última jugada del partit i a la treta d’un córner al segon pal, ha estat apunt de donar un triomf a l’Amateur Femení. Pepe Pla una vegada finalitzat el partit, ens feia este resum del partit a les portes del descans del proper cap de setmana i abans de rebre a La Puríssima el líder imbatut Miramar. MISLATA C 1-1 AMATEUR FEMENÍ Andrea Mireia Célia Inés Prats 71’ Marta Cristina 57’ Sara Juli Pauli Júlia Peri 0-1 57’ Laia 87’ Emma

JOAN ANDREU

Vital triomf del Deportivo Ontinyent en un duel directe davant el SIA Academy, gràcies a un solitari gol de Fran al primer temps i que serveix perquè els nostres tornen a un +3 després d’algunes jornades sense poder aconseguir-ho. Un enfrontament que començava amb molta igualtat en els seu inic, però que els d’Angel Guarner anaven dominant amb el pas dels minuts. Així una vegada passada la mitja hora de joc, una jugada en profunditat de Victor Aracial suposava el 0-1, després que la seua centrada la rematés al fons de la xarxa un Fran que hui reapareixia després de molts partits (de sanció i lesió). Amb eixe resultat s’aplegava al descans si bé els jugadors visitaren abans els vestidors mentre que s’esperava que l’ambulància fes acte de presència per la lesió d’un jugador local. En la represa els minuts anaren passant sense gaire treball per Ivelin, mentre que els de Guarner disposaren d’ocasions per poder augmentar l’avantatge en diferents ocasions de gol, com per exemple en una centrada d’un talismà Fran que Mendi (qui jugava en una posició no habitual per a ell) no podia encertar. Al remat el Deportivo Ontinyent que ha fet bo el no encaixar cap gol i trenca així una ratxa on no guanyava des de finals de gener, sent una important injecció pels jugadors de cara a la visita en dues setmanes del CE La Font d’en Carrós , ja que el proper cap de setmana de falles no n’hi ha competició lliguera. SIA ACADEMY 0-1 DEPORTIVO ONTINYENT Ivelin Juanjo Pau Andoni Soriano Iñaki Adrian Richart 85’ Olava Fran 0-1 35’ Mendi 85’ Ricard Aracil 68’ Mena