Deportivo Ontinyent 4 - 2 Sax

Continua intractable el Deportivo Ontinyent després del gran i treballat triomf d’ahir davant un Sax que va disputar també un seriós enfrontament, i que va estar seguit en viu pels molts aficionats que s’aproparen a La Puríssima, així com pels que volgueren seguir-lo pel Facebook gràcies a Agrada Produccions.

El seté partit de lliga pels de Nacho Cantó començava amb el Sax amenaçant i amb Jordi Mompó evitant el gol foraster. Però va ser en una contra ràpida als 5’, després d’un córner a favor que Manel estigué apunt de convertir en gol, que els alacantins es ficaren per davant.

Els de Sax tenien ben clar com fer les coses, i de nou el nostre porter era protagonista en evitar una clara ocasió instants abans que Adrián habilités a Cambreta perquè este no faltés a la seua cita amb el gol, després d’un gran control. Orquin es retirava passada la mitja hora de joc per molèsties i tot seguit els visitants ficaven la por als aficionats locals, que es convertiria en alegria quan als 37 i en la treta d’una falta, Javi Francés feia el seu primer gol amb la samarreta del Deportivo en rematar de cap al segon pal.

Però abans del descans, i després d’una recuperació al mig del camp de Antonio, permetia a Chorques assistir a Cambreta qui, te toc sutil superava l’eixida del porter visitant, ficant el 3-1 amb el que s’aplegava al descans.

En la represa i a la treta d’una falta lateral als 50’, Mompó no podia rebutjar una franca rematada que suposava el 3-2 i de nou l’emoció al partit. Javi Francés no aconseguia atinar abans que Nacho Cantó fes debutar a Alex Cambra, qui no va poder coincidir amb el seu germà ja que fou un dels que abandonava el terreny de joc (primers minuts que es perd el golejador ontinyentí) junt a Tono. Victor Serra fou l’altre jugador en entrar al terreny de joc i ben prompte disposava d’una clara oportunitat de marcar, però ni ell ni Chorques estigueren encertats.

Corella fou l’últim en incorporar-se al joc, mentre que la falta de punteria dels nostres implicava l’emoció a l’encontre i la incertesa del marcador, fins que als 85’ el de L’Olleria rematava una internada per banda de Serra i el rebuig del porter alacantí era engaltat per Chorques per ficar el definitiu 4-2 amb el que acabava el l’intens duel i feia dormir un dissabte més al Deportivo Ontinyent liderant la classificació. Esta és la reflexió de Nacho Cantó respecte al partitl.