26_J Deportivo Ontinyent 1-2 UD Carcaixent

Trenca la seua ratxa el Deportivo Ontinyent de 5 jornades puntuant, després que el líder UD Carcaixent haja guanyat a La Puríssima per 1-2 als d’Angel Guarner, que han plantat cara en tot moment a un equip que encara no ha cedit cap partit en lliga, i on de nou un gol de Vaello ha portat l’emoció al tram final de l’encontre.

Dues cares noves presentava el conjunt blanc-i-negre en l’onze inicial, amb Soriano i Oscar que jugaven d’eixida en un equip que tornava a contar amb el juvenil Pedro Sempere entre els titulars.

Així el primer temps va estar jugat de poder a poder entre dos conjunts que buscaven fer-se els amos del control del baló; si bé la primera ocasió de gol la van tindre els de la Ribera, sent fonamental la defensa ontinyentina per evitar un remat posterior a un rebuig d’Ivelin als deu minuts de joc.

I quan s’aplegava a la mitja hora de joc, un baló en profunditat dels visitants el treia netament tirant-se a terra Juanjo, però el col·legiat va interpretar que s’havia emportat per davant el davanter del Carcaixent, castigant els de Guarner amb un penal que suposaria el 0-1.

Açò no va impedir que els ontinyentins continuaren amb el seu plan de partit, intentant que el líder no jugués còmode i esperar una ocasió de gol que no aplegava. I ja en l’última jugada abans d’anar-se’n als vestidors, una jugada desafortunada significava el 0-2, després d’un retruc que va deixar sense opció de resposta a Ivelin.

En la represa el Deportivo buscava un gol que el clavés a l’encontre, i Pau Sanchis en una rematada de cap era la més clara ocasió al poc d’iniciar el segon acte. Passaven els minuts i el Carcaixent buscava adormir el joc, sent fonamentals les substitucions del tècnic ontinyentí per intentar la remuntada.

Una setmana més Vaello va resultar clau en el resultat de l’enfrontament, ja que un gol del canterà portava l’emoció als darrers minuts, però l’empat no va aplegar i novament els punts volen de La Puríssima.

Ara al Deportivo Ontinyent li espera una finalíssima el proper cap de setmana, on visitaran a la UE La Mancomunitat buscant un triomf que els fique peu i mig en la categoria per la propera temporada.

DEPORTIVO  ONTINYENT  1-2  UD CARCAIXENT