<%=Club.Nombre %>

La_15 Amateur Femení 3-4 València D


De nou li s’escapen els punts com a local a l’Amateur Femení, després de caure front un equip superior com el València Fèmines D, a qui apunt estigueren de remuntar-li tres gols, si bé el duel va finalitzar amb un disputat 3-4.

I és que després dels anteriors triomfs a domicili, les de Pepe Pla volien oferir un +3 a La Puríssima als seus seguidors. Però va haver una jugada clau quan als 20’ i en un clamorós fora de joc que no xiulà l’àrbitre, les valencianistes trencaven l’empat inicial. Esta situació no va minvar l’ímpetu de les nostres, que tot i el domini visitant, continuaven clavades al partit.

Però una errada de concentració la van pagar cara les de Pla al fil del descans, en el que suposava el 0-2 amb que se n’anaren a vestidors, i on el tècnic ontinyentí aprofità per arengar les seues i amb tres substitucions intentar reconduir el duel.

De fet les nostres ixqueren amb un canvi d’actitud que el plasmaren al terreny de joc, sobretot quan Juli ens delitava amb una de les seues jugades individuals al voltant de la mitja hora del segon acte. Però eixa gran jugada no la pogué materialitzar en gol i la posterior contra semblava ser la sentència per les del cap i cassal, que pujaven el  0-3.

Però l’equip va continuar fent el seu joc i fruit d’este actitud en poc menys de 10’ marcaven, Júlia primer i Emma només eixir al camp ficant un 2-3 que permetia creure en la remuntada. En canvi una nova errada va truncar esta possibilitat, si bé Júlia de penal segellava en 3-4 definitiu d’un enfrontament on les ontinyentines anaren de menys a més.

Satisfet Pepe Pla amb les seues jugadores, ens contava açò una vegada finalitzat el duel i amb la ment ficada ja al partit de Copa d’este proper dijous, on rebran a La Puríssima la UD Castellonense també de categoria superior. El proper encontre lliguer serà al feu de la UD Fonteta ja el cap de setmana.

AMATEUR FEMENÍ  3-4  VALÈNCIA FÈMINES D

Andrea

 

 

 

 

Mireia

 

45’

Sara

 

Cèlia

 

 

 

 

Inés

 

 

 

 

Marina

 

69’

Emma

2-3  75’ 

Nadal

 

45’

Marta

 

Juli

 

 

 

 

Paulí

 

69’

Maria

 

Júlia

1-3  66’

3-4 85’

 

 

 

Peri

 

 

 

 

Laia

 

45’

Cristina