La_14 Ciutat de Xàtiva 1-3 Amateur Femení

Tercer desplaçament en que l’Amateur Femení torna amb els 3 punts després de la treballada victòria per 1-3 en casa del Ciutat de Xàtiva, on Pepe Pla va d’haver de ficar sota els pals a la jugadora Marta, davant la lesió d’Andrea i la coincidència del partit del Juvenil, on Nerea havia de defensar el seu conjunt a Gandia.

Va ser un duel on podem dir que en cap moment les nostres van vorer perillar el derbi intercomarcal a terres xativines, de fet el resultat hagués pogut estar més ampli si abans del primer quart d’hora hagueren estat més encertades en el mà a mà tant Juli com Júlia. Fins i tot Cristina (que havia entrat en substitució de Pauli abans de la mitja hora de joc) i Peri van estavellar xuts al pal de la porta local, fet que portava les jugadores al descans amb l’empat inicial.

La situació va canviar només reprendre’s l’encontre, quan Júlia obria la llauna, responent les de Xàtiva instantàniament en “l’única errada” de la debutant com a portera Marta, que va complir l’expedient amb nota. I és que les locals tant sols portaren perill en jugades a baló aturat.

Però Juli va contestar amb un nou gol que desfeia l’empat, al que li seguia tot seguit un autèntic golàs de Peri per certificar el definitiu 1-3 amb que les ontinyentines donen un important bot a la classificació, entrant de ple en la lluita per la 4a plaça.

Pepe Pla ens contava com havia anat el partit  una vegada finalitzat el mateix, en el que ha estat el quart triomf en este inici espectacular de 2024, i que esperem puguen referendar el proper cap de setmana davant la visita a La Puríssima del València CF ‘D’.

CIUTAT DE XÀTIVA  1-3  AMATEUR FEMENÍ