La_13 Cuenca 0-4 Amateur Femeni

Partit redó el de l’Amateur Femení amb el que es ficava el punt i final a la primera volta de la lliga, ja que suposava l’estrena en l’equip tant de la portera del Juvenil Nerea Docí com de la jugadora Cristina Cebrian; i on les de Pepe Pla tornaven amb un clar 0-4.

Un encontre que ben prompte es trencava després dels gols de Júlia al llançament d’una falta i poc després de Juli, qui de nou va quallar un gran partit de futbol. L’equip plasmava la superioritat amb un postrer gol a les acaballes del primer temps, de nou de Juli que ficava el 0-3 amb que s’aplegava al descans.

El segon temps el va aprofitar Pla per donar minuts a totes les jugadores convocades per a este enfrontament, disposant dels seus primers minuts una de les lesionades de llarga durada: Cristina, qui a l’igual que Laia disposaven d’ocasions per marcar.

Les ontinyentines s’havien contagiat del joc de les del Cueca-Mestallistes durant el segon acte, però afortunadament l’única gran ocasió del gol de les locals, en el llançament d’un penal, Nerea complia el seu somni més desitjat en aconseguir aturar-lo en el seu debut al primer equip.

Ja en el tram final del duel era Cèlia qui certificava el 0-4 amb que tornen al camí del triomf, que buscaran repetir el proper cap des setmana en la seua visita al Ciutat de Xàtiva en el que serà l’inici de la 2a volta.

Un content  Pepe Pla en ressumia el partit  que significava la quarta victòria a domicili, la meitat dels triomfs que han aconseguit en esta emocionant lliga.

CUENCA MESTALLISTES 0-4  AMATEUR FEMENÍ