16_J Cullera 0-2 Deportivo Ontinyent

Quasi tres mesos hem hagut d’esperar per vorer com el Deportivo Ontinyent tornava a guanyar un partit, i ha estat en este inici de la segona volta que els d’Angel Guarner han trencat eixa ratxa, sumant un +3 a domicili (el quart a domicili) en la visita  a Cullera, un triomf  que allunya els de la Ribera a sis punts.

Va ser un encontre amb l’estil dels de Guarner, portant el control del baló i jugant-lo des de darrere sempre amb criteri. Així Mena en la primera jugada del duel rematava de cap, eixint l’esfèric fregant el travesser. Els locals esperaven una contra que els fiqués per davant, però va ser Victor Aracil qui en una jugada ràpida per banda dreta, aconseguia a la mitja hora avançar el Deportivo Ontinyent, després que el seu primer xut fos rebutjat pel porter, no marrant en la segona opció.

La clau del partit va estar a les acaballes del primer temps, quan a la treta d’un córner a favor, els ontinyentins es veien sorpresos en una contra, on Ivelin va solventar el mà a mà, portant els jugadors a vestidors amb el 0-1

En la represa el Cullera va apretar buscant l’empat, però els nostres es mostraren ferms en tasques defensives. Poc abans de l’hora de joc, tornava als terrenys de joc després de la seua greu lesió Pau Sanchis, i tot seguit Jara feia justícia a les intencions ontinyentines amb el 0-2, aconseguit en rematar de cap a la treta d’un córner.

Els locals jugaren els últims 25’ amb un jugador menys per doble cartolina d’un d’ells, sent a falta d’un quart d’hora que altre del Cullera veia també la roja, sense que ja es modifiqués el marcador de 0-2, tornant-se cap a cas amb un important botí.

La propera jornada La Puríssima acollirà l’anomenat “derbi del Benicadell”, ja que el Deportivo Ontinyent rebrà la visita del Muro, equip que també es troba sis punts per darrere dels de Guarner.

CULLERA  0-2  DEPORTIVO  ONTINYENT