<%=Club.Nombre %>

La_12_Amateur Femení 0-2 UF Manises


Amb la cara ben alta van acabar les jugadores de l’Amateur Femení el seu partit davant el líder imbatut UF Manises, després que un gol a les acaballes del primer temps decantés la balança en contra de les de Pepe Pla, per acabar cedint per 0-2 a la finalització d’un encontre que es va disputar a La Puríssima.

Un enfrontament que començava amb la lesió de la portera Andrea, si bé l’alcoiana va poder defensar durant tot el partit el seu marc, i on les de Pla plantaven cara a un rival que encara no sap el que es perdre un duel. Va ser al 40’ quan amb les ontinyentines amb inferioritat numèrica momentàniament aplegava el primer gol de la vesprada, anant-se’n als vestidors amb l’injust 0-1.

Les nostres tornaren a la gespa amb la intenció de revertir la situació, i amb bones jugades creaven perill, com per exemple amb una jugada individual de Juli que no aconseguia finalitzar. En canvi a l’hora de joc, i en una jugada que van reclamar com a falta atacant, les de Manises ficaven el que seria el definitiu 0-2, ja que ni Marina en una immillorable ocasió, ni Danielle posteriorment, pogueren ficar-li emoció als minuts finals.

Com sempre,  Pepe Pla en ressumia el partit  que trencava la bona ratxa de resultats del nostre Amateur Femení, qui tancarà la primera volta al feu del cuer d’este grup-2 de la Primera Regional Valenta: el Cuenca-Mestallistes la propera setmana.

 

AMATEUR FEMENÍ  0-2  UF  MANISES

Andrea

 

 

Mireia

 

 

Cèlia

 

 

Paulí

 

 

Inés

 

 

Prats

82’

Marta

Juli

 

 

Laia

82’

Marina

Júlia

56’

Nadal

Peri

77’

Maria

Danielle