15_J Alberic 1-1 Deportivo Ontinyent

Important punt el que ha sumat el Deportivo Ontinyent al partit que ficava el punt i final a la primera part de la 23/24, i on amb un meritori gol en temps afegit  d’Alfaro, els d’Angel Guarner empataven un encontre del que van ser mereixedors d’un millor resultat. Un duel on un fixe a l’11 com Miguel Richart se’l perdia a l’anar convocat amb l’Ontinyent 1931.

I és que els ontinyentins tingueren un molt inici d’enfrontament, sols ensombrat per una jugada al voltant de la mitja hora en que, després d’un xut de l’Alberic, l’esferic era rebutjat per Borja, desviant la trajectòria del mateix i colant-se a la porteria d’Ivelin.

Este gol va donar ales als locals, si be el Deportivo disposava de la millor jugada al tram final de la primera meitat, en un baló que Alfaro servia i al que Jara no aplegava cinc minuts abans d’arribar al descans amb eixe 1-0 pels de la Ribera.

En la represa de nou era Jara qui s’encarava amb el porter local, però no podia superar-lo. Els de Guarner havien eixit disposats a donar-li la volta al marcador i gaudiren de nombroses ocasions després de la nomenada, com per exemple una d’Alfaro i una altra on després de molts rebutjos, el baló no volia creuar la línia de gol dels amfitrions.

El tècnic ontinyentí reactivava l’equip amb fins tres substitucions (la de Fran per lesió) però era Ivelin qui als 82’ evitava el que hagué estat el 2-0, i ja en temps afegit l’Alberic es quedava en inferioritat. Va ser a l’última jugada del duel quan, amb tots bolcats a l’atac (Ivelin inclòs), era Alfaro qui aconseguia el definitiu 1-1.

Angel Guarner, qui tornava al camp on s’havia re-estrenat al capdavant del Deportivo, es mostrava “molt content amb un punt vital, que cas d’haver marcat amb anterioritat, de segur se n’haguerem tornat a casa amb els 3”.

La propera jornada s’iniciara la segona volta d’un campionat molt igualat amb la visita a Cullera, on esperem que Fran puga estar disponible després de l’esquinç patit.

CE ALBERIC  1-1  DEPORTIVO  ONTINYENT