Beniarrés 0 - 3 Deportivo Ontinyent

Amb un hat-trick de Cambreta, el Deportivo Ontinyent ha sumat un nou triomf que el permet continuar al més alt de la classificació, empatat amb el Contestano, qui també conta per victòries els 5 partits que han jugat fins a la data.

I de nou ha estat un enfrontament marcat per un gol als primers minuts dels homes de Nacho Cantó, quan el davanter ontinyentí s’ha aprofitat d’una jugada individual  a la treta de banda per superar el porter del Beniarrés. Posteriorment s’ha entrat en una anada i tornada dels equips que, sense clares ocasions de gol, ens ha portat al tram final del primer temps, on de nou Cambreta en altra treta de banda, i de nou en jugada individual pel mig de l’àrea alacantina ficava el 0-2 amb el que s’ha aplegat al descans, no sense que Xavi Payà evités el gol local en l’única ocasió de que han disposat els amfitrions.

En la represa ha estat Antonio qui ha pogut signar un autèntic golàs de falta, ja que el baló que anava a colar-se per tot l’escaire de la porta local, l’ha salvat el porter als 70’. Poc després ha estat Orquin qui, en recuperar un baló al mig del camp, s’ha plantat sols davant el porter, qui li ha endevinat les intencions.

I quan restaven 10’ per acabar el duel, Cambreta ha estat derribat dintre de l’àrea, siguent ell mateix el responsable del llançament que suposava el definitiu 0-3 han que certifica el millor inici lliguer del nostre primer equip.