Amateur Femení 0 - 4 Discóbolo La Torre

Llàstima de tram final el que van tindre ahir les jugadores de l’Amateur Femení que, després d’aguantar durant 70’ la porteria a zero davant un gran rival, veieren com un innocent penal trencava el duel front un Discóbolo La Torre que va assetjar la porteria d’una enorme Carmen que va evitar el gol en mil i una ocasions.

Fou una vesprada que començava en l’homenatge que li se va fer a Alba Azorin, lesionada al primer partit de lliga i que serà operada del lligament creuat del seu genoll les properes setmanes.

I això que les de Pau Calatayud tingueren la més clara oportunitat d’avançar-se al marcador quan Peri estavellà un baló al pal passats els 40’ de partit. Un enfrontament obert on les visitants quasi sorprengueren a Carmen abans del quart d’hora de joc, si bé les ontinyentines tingueren resposta en una primera ocasió de la golejadora local.

El segon acte comença amb les rivals buscant un gol que no aplegava (venien de marcar-ne 17 als tres primers partits) gràcies a Carmen, sobretot en els incomptables córners de que disposaren, així com en els 1x1 de les davanteres blaves. No obstant les de Calatayud també tingueren les seues ocasions per desnivellar l’encontre, com l’assistència de Peri a una Lidia Mateu que no va tindre encert durant la vesprada.

Així es va aplegar als 70’ quan unes mans dins l’àrea propiciaren un penal que Carmen s’encarregaria d’endevinar la direcció del xut, però res va poder fer en el rebuig seguent que ficava el 0-1. Deu minuts després i en l’única errada de la portera local, aplegava el segon i tot seguit i a la treta de l’enèsim córner el 0-3. Ja als instants finals i en un clar penal el Discóbolo ficava el definitiu 0-4.

Segon partit en que les nostres no veuen porteria i que propicia que no puguen sumar. Tocarà esperar la propera setmana al derbi davant el Alcoyano per a intentar-ho de nou.