<%=Club.Nombre %>

El_03 Amateur Femení 4-3 Fonteta


Important era guanyar hui a La Puríssima davant la nostra afició, i així ho han fet les jugadores de l’Amateur Femení en una jornada on ens solidaritzàvem amb el recent DIA DEL CÀNCER DE MAMA gràcies a la Farmàcia Iborra i on ha hagut una col·lecta per ÀNIMA Ontinyent, amb el repartiment de polseres a tal commemoració.

Un enfrontament en que la davantera Maria Benito disposava dels primers minuts i on la nostra portera Andrea ha estat l’artífex del triomf en aturar fins a tres 1x1 de les jugadores de la UD Fonteta. Però han estat les nostres les que s’han avançat al marcador després que una passada en profunditat a la frontal de l’àrea de Júlia ha obligat a la portera visitant a eixir a rebutjar, amb tant mala sort per a ella que eixe rebuig ha acabat dins de l seua porteria quan aplegàvem a l’equador del primer temps.

Però només passada la mitja hora de joc, i en una nova contra rival, Andrea esta vegada no ha pogut evitar la passada de la mort, fent pujar una nova igualada al marcador. Esta jugada no ha canviat les intencions de les de Pla, que continuaven lluitant tots els balons i en una recuperació al mig del camp, seguida d’una gran combinació, l’esfèric ha acabat als peus de Júlia, que ficava el 2-1 amb que s’ha aplegat al descans.

En la represa l’encontre ha embogit una vegada complida l’hora de joc. Així les del cap i cassal tornaven a equilibrar l’enfrontament, obtenint una ràpida resposta de les ontinyentines en una jugada per banda esquerra en que Marina ficava el baló al primer pal perquè Júlia rematés ajustat per tornar a ficar les nostres per davant.

I quan encara estàvem celebrant el gol, una jugada calcada i amb les mateixes protagonistes servien perquè La Puríssima esclatés amb el 4-2. Pla ha aprofitat per introduir dues substitucions que refrescaren el gran treball defensiu, i als 77’ en una jugada precedida d’una falta rival, aplegava el que seria el definitiu 4-3, ja que el marcador no ha variat.

Sols la tornada als terrenys de joc de Peri i un xut visitant que s’ha estavellat en la mateixa creueta de la porta defesa per Andrea han estat les situacions més destacades en la recta final del partit.

En acabar este tercer partit de la temporada, Pepe Pla ens ha valorat de la següent manera el viscut a La Puríssima. La propera jornada visitarem al CD Benifaió.

AMATEUR FEMENÍ  4-3   UD FONTETA

Andrea

 

 

 

Mireia

 

70’

Sara

Cèlia

 

 

 

Paulí

 

 

 

Inés

 

 

 

Júlia

2-1  41’ 3-2  62’ 4-2  64’

 

 

Juli

 

 

 

Nadal

 

70’

Emma

Prats

 

 

 

Marina

 

 

 

Maria

 

82’

Peri