05_J Deportivo 2-1 Canals

Segon triomf del Deportivo Ontinyent en esta Primera FFCV, encadenant així els d’Angel Guarner el segon encontre guanyant el seu rival. En esta ocasió ha estat la UD Canals qui ha eixit de buit de La Puríssima després dels dos gols deportivistes al primer temps i que els de la Costera han retallat al tram final.

Ha estat un duel de molta lluita per fer-se amb el control, i on el protagonista del matx Fran, estavellava un fort xut al travesser als pocs minuts d’iniciar-se. Els ontinyentins ho intentaven i una passada a l’espai la controlava i materialitzava Jara, superant l’eixida del porter poc abans que l’àrbitre invités els protagonistes a refrescar-se.

I quan tot semblava que acabaria amb els jugadors als vestidors amb eixa renda mínima, ha vingut una nova cavalcada del manxec Fran, qui ficava el baló al cor de l’àrea rival perquè Alfaro pugés el 2-0 al marcador, aplegant així al descans. Un resultat que feia justícia al que havien plasmat al terreny de joc els nostres.

El segon acte vam vorer un Deportivo que, amb el resultat a favor, buscava consolidar el treball defensiu buscant acabar per primera vegada amb la porteria a zero, intentant sentenciar en alguna jugada. De fet les primeres substitucions del tècnic ontinyentí anaren encaminades a renovar la línia ofensiva, sent un gran Miguel Richart l’últim en abandonar el camp una vegada que el Canals s’havia quedat amb 10 jugadors per la doble cartolina groga de l’exdeportivista Pepe Gras.

Encara van tindre temps els canalins per ficar emoció al xoc, en rematar de cap un córner quan el marcador aplegava ja al 90 reglamentari. Ja en temps afegit tornaren a ficar a prova el cor dels aficionats que presenciaren este duel abans de l’aturada lliguera del proper cap de setmana. En tornar del pont del Pilar, el Deportivo visitarà el Racing d’Algemesí.

En acabar el duel, el golejador Alfaro ens feia el següent comentari del partit.

DEPORTIVO  ONTINYENT  2-1  UD  CANALS