El_01 Amateur Femení 6-0 C. Xàtiva

Amb un triomf contundent s’ha estrenat l’Amateur Femení esta vesprada davant un Ciutat de Xàtiva al que les de Pepe Pla han sabut maniatar, això si, superant els nervis inicials d’un enfrontament d’este tipus.

L’equip ha sabut fer el seu futbol, i amb el pas dels minuts aplegaven les primeres ocasions de gol, sent la jugadora del Juvenil Ainhoa qui feia el primer gol d’una il·lusionant lliga; al que li ha seguit ràpidament el que significava el 2-0, mitjançant Juli. Amb este resultat s’ha aplegat al descans.

I només començar el segon temps, de nou Ainhoa ampliava l’avantatge, al que li han seguit el doblet de Marina i un últim gol de Nadal quan l’àrbitre ja xiulava la fi d’un partit en que la nostra portera Andrea ha estat una espectadora privilegiada.

A destacar la participació de fins a tres jugadores que dissabte jugaren al Juvenil i que hui han tingut la seua oportunitat amb el primer equip: Irene Cambra, Carmen Calabuig i la bigolejadora Ainhoa Albert. 6-0 i primers punts per les nostres xiques.

Un més que content Pepe Pla feia la següent valoració després d’acabar el derbi de les Comarques Centrals.

AMATEUR FEMENÍ  6-0  CIUTAT DE XÀTIVA