03_J Deportivo 0-2 Benigànim CF

Van volar els tres punts de La Puríssima al derbi de la Vall d’Albaida, després que el Benigànim, en poc menys de 10’, finiquités en l’inici del segon temps a un Deportivo Ontinyent que ho va intentar de tot tipus de formes, però que va tornar a finalitzar sense marcar.

Un duel en que s’estrenaven com a deportivistes Ivelin sota els pals i Andoni a l’eix de la defensa. Precisament el central va ser qui abans de la mitja hora disposava a la treta d’un córner d’una immillorable ocasió ,però el seu remat eixia creuat. A Jara li s’havia escapat un control minuts abans que hagués ficat en perill la porta defensada per l’ontinyentí Edu.

Amb una gran lluita pel control del duel, este aplegava als instants finals del primer temps amb una doble oportunitat de gol en la mateixa jugada, quan Fran no podia superar el porter ganxut i a la treta del córner era Borja qui no encertava amb el seu xut; circumstància que portava tots dos equips al descans amb el 0-0 inicial.

La respresa començava molt agitada, ja que al primer minut i després d’una jugada per banda dreta del conjunt de Kikin, la materialitzava creuant l’esfèric Jorge, qui acabava d’entrar al terreny de joc, ficant el 0-1. Però els de Guarner contestaven ràpidament mitjançant Richart, però el seu xut no trobava la porteria rival.

I quan encara no s’havien jugat deu minuts del segon acte, un baló dividit al que aplegava Ivelin justet, era Javi qui aconseguí a plaer marcar el que seria el definitiu 0-2. EL tècnic ontinyentí  va intentar canviar el signe de l’encontre amb l’aparició a la gespa de jugadors com els hui també debutants Mendi i Aracil i més tard de Ricard, però la millor ocasió de gol dels nostres la va tindre Mendi rematant una falta al segon pal.

Fran també tenia la seua oportunitat de gol, però el baló no va voler entrar i el Deportivo que cedia al derbi davant una nombrosa afició que va voler donar suport als seus en el retrobament del colombià Ochoa amb el seu exequip, a l’igual que el porter Edu.

DEPORTIVO  ONTINYENT  0 – 2  BENIGÀNIM  CF