01_J Deportivo 0-3 Cullera

Ahir va encetar la temporada 2022/2023 el Deportivo Ontinyent, i ho van fer a La Puríssima davant una afició animosa que va ajudar els seus, però que no va poder evitar que el conjunt d’Àngel Guarner caigués davant un Cullera que en joc no va ser superior als nostres, tot i al 0-3 final de l’estrena de la Primera FFCV.

Un duel molt disputat des del seu inici, i on una cavalcada per banda dreta de Jara acabava en un xut de Mena que el pal evitava avançar als nostres quan s’aplegava a l’equador del primer acte.

Els blanc-i-negres es mostraven més ambiciosos i Fran, poc després del temps d’hidratació tenia en les seues botes un gol que no va aplegar, sent poc després el Cullera qui, a la treta d’un córner, si aconseguia perforar la porteria de Josemi. Restaven encara vuit minuts pel descans, però amb el 0-1 s’aplegava als vestidors.

El tècnic ontinyentí modificava l’esquema donant entrada també a Miguel Richart en l’inici del segon temps, que començava malament pels nostres quan una indecisió es convertia en penal pels de la Ribera. Estos no perdonaven i pujava el 0-2 només reprendre’s el joc.

Des d’aleshores el Deportivo s’ha bolcat buscant un gol que no aplegava. Adrian primer i Jara (a qui li treien el baló quan este es colava dins la porteria) després ho intentaven encara amb mitja hora per davant.

Guarner buscava la solució per canviar el signe de l’encontre, i amb els canvis les situacions de gol es succeïen però sense sort. Mena tenia la més clara abans que fóra Edwin qui també tenia la seua, però no era el dia dels nostres cara a gol.

L’encontre s’ha trencat definitivament quan als 76’ Juanjo era expulsat al ser l’últim jugador, marcant el Cullera el consegüent penal que deixava un marcador final de 0-3, resultat totalment injust pel vist als Camps de La Puríssima.

DEPORTIVO  ONTINYENT  0-3  CULLERA