<%=Club.Nombre %>

Deportivo Ontinyent 0-1 Ontinyent 1931


Primer partit de la temporada en que el Deportivo Ontinyent s’ha quedat sense poder marcar, després dels 15 que els de Nacho Cantó han disputat en la present 2020/2021, el que a la vegada ha suposat la iprimera derrota a La Puríssima davant un Ontinyent 1931 que s’ha tornat a emportar el derbi gràcies a un gol aïllat a l’inici del segon temps, i on el debut del juvenil Iñaki Pastor ha estat el més destacat pels nostres.

L’encontre quedarà pel record més per la festa i l’ambient que es va viure a les graderies que pel que va succeir al terreny de joc, on clarament les defenses es van imposar als estèrils atacs de dos conjunts que es demostraren un gran respecte en tot moment, i on l’aposta de Cantó amb Tono Huertas (qui va secar literalment a Francesc) de parella de central, amb Mendi al lateral esquerrà li va eixir prou be.

Una primera meitat amb contades arribades a les àrees, que de no ser per l’encert de Mompó a la porteria, el líder hagués pogut avançar-se, a l’igual que una jugada on entre Corella i Cambreta estigueren apunt de fer gol, però quasi en la línia de gol, la defensa visitant ho evità en la millor ocasió dels nostres.

A més, per si les baixes de Capone i Javi Francés (dels que més minuts han jugat la present temporada) no fou prou, Antonio va haver d’abandonar el terreny de joc abans del descans, per unes molèsties des de l’inici del duel. Este fet va portar que de nou Nacho Cantó fera debutar a altre jugador del Juvenil: Iñaki Pastor Francés, qui va complir a la perfecció a l’eix del camp.

El segon acte va començar amb l’empat a zero i als 51, després d’un córner, el visitant Kevin Llario aconseguia fer l’únic gol d’un derbi que va tindre molta esportivitat entre tots dos equips i com no, entre dues aficions ontinyentines que es demostraren molta germanor, això si, cadascuna animant els seus, però sobretot aportant un colorit a La Puríssima com mai s’havia vist.

Ni les variacions tàctiques de Cantó ni les substitucions tingueren la recompensa del gol, fent que també per primer cop en esta temporada, Cambreta es quedés sense acabar un partit com a local marcant gol. Ara el somni de l’ascens queda esvanit després de la segona derrota de la temporada quant sols resten tres partits per disputar, marcant-se com a objectiu abastar el millor lloc possible en una temporada excel·lent del nostre primer equip.

Estes han estat les declaracions del nostre entrenador Nacho Cantó en acabar el derbi ontinyentí.

 

DEPORTIVO  ONTINYENT  0  -  1  ONTINYENT  1931

Jordi Mompó

 

 

Adri

 

 

Iñaki

 

 

Huertas

 

 

Mendi

 

 

Antonio

42’

Iñaki Pastor

Corella

65’

Manel

Bernat

78’

Alex Cambra

Chorques

78’

Victor

Orquin

65’

Mata

Cambreta