Deportivo Ontinyent 2 - 2 Contestano

Continua inexpugnable La Puríssima després de l’empat a dos amb que ha finalitzat esta primera jornada de la Fase d’Ascens a Regional Preferent i on tant el Deportivo Ontinyent com el Contestano ho han ficat tot per emportar-se un triomf que hagués pogut caure per qualsevol bàndol .

Han estat més encertats els de Nacho Cantó als primers minuts, i fruit d’eixe intensitat ha aplegat un golàs de Antonio als 8’ en colar per tot l’escaire de Vallés un lliure directe d’una falta que havien fet a ell mateix. Han estat els millors moments dels nostres, que hagueren pogut ampliar l’avantatge en una nova falta després d’una contra que havia muntat Chorques.

Però poc a poc els del Comtat han anat soltant-se la pressió ontinyentina i abans de la mitja hora ja havien disposat d’una clara oportunitat a la treta d’un corner. I en un tres i no res dues jugades semblants als minuts 34 i 36, en guanyar l’esquena a la defensa blanca, el Contestano es ficava per davant per sorpresa del nombrós públic que hui s’ha apropat als camps de La Puríssima i que venia com amb l’1-2 s’aplegava al temps de descans.

En la represa les coses no han millorat, fins i tot els de roig han tingut la sentència en alguna que altra jugada. Però les tres substitucions d’un colp que ha fet Nacho Cantó als 60’, han sorgit l’efecte desitjat. Així un penal als 69’ ha servit perquè Cambreta no faltés a la seua cita amb el gol, fent inútil l’estirada del porter visitant. Restava encara molt per jugar i de fet el 3-2 ha estat en les botes d’Àlex Mata, però el seu xut s’ha topat amb el pal, i la posterior rematada Capone l’ha creuat en excés.

La tornada als terrenys de joc de Corella ha mostrat les intencions d’un Deportivo Ontinyent que volia els tres punts i que els ha tingut als 89’ en les botes de Mata, però el seu xut s’ha estavellat en la creueta quan ja es cantava el gol d’una remuntada que no ha aplegat i que ha deixat un empat en un altre gran partit entre dos dels millors equips de la categoria.

Estes eren les paraules de l’entrenador Nacho Cantó, en acabar l’enfrontament amb el Contestano.

DEPORTIVO  ONTINYENT  2 – 2  CONTESTANO