<%=Club.Nombre %>

Amateur Femení 1 - 3 Monte Sión


Cruel final el que s’ha viscut este matí a La Puríssima, on en l’última jugada s’ha passat de l’empat a dos, al definitiu 1-3 per a un Monte Sión que acaba esta primera fase de la lliga en segon lloc, el que demostra el treball que han fet hui les de Pau Calatayud davant un gran equip, tot i tornar a ser tant sols 13 jugadores, tenint minuts de nou la jugadora del Cadet Laia Pastor.

Una primera mitja hora d’encontre on les ontinyentines s’han mostrat serioses i on sols dues jugades a baló parat (en dos córners) han desnivellat el marcador. La represa ha començat amb les nostres fent un gran treball defensiu, fet que ha elogiat el tècnic Pau Calatayud; i fruit d’esta pressió ha aplegat la recompensa en forma de gol quan Peri als 66’ ficava l’1-2.

Amb la por en el cos de les visitants, les de l’Amateur Femení han embotit les rivals en la seua àrea, aplegant a disposar de dos córners consecutius ja en temps afegit, el segon dels quals l’han tret sota la línia de gol i que hagués ficat el 2-2. Però no ha estat així i en la posterior contra el Monte-Sión s’ha aprofitat d’un malentès per tancar l’encontre que ficava el punt i seguit a la lliga amb el definitiu 1-3.

 

AMATEUR  FEMENÍ  1  -  3  MONTE-SIÓN

Carmen

 

 

 

Mireia

 

 

 

Júlia

 

 

 

Àngela

 

 

 

Sara

 

45’

Gala

Anita

 

 

 

Salmeron

 

 

 

Lidia

 

71’

Laia

Noa

 

 

 

Peri

1-2  66’

 

 

Lucia

 

 

 

 


Comparte en: