At. Muro 0 - 1 Deportivo Ontinyent

Sabuda és la dita de “tant va el cànter a la font que...”. doncs això ho hem viscut hui a La Llometa, on el conjunt de Nacho Cantó (hui fora de la banqueta complint la sanció de diumenge passat) ha gaudit d’innumerables ocasions de gol, però amb la pluja d’esta vesprada, la pólvora estava mullada. Sols un gol de Bernat mitjançant el segon temps ha valgut per guanyar 0-1 l’Atlètic Muro.

Era este el partit ajornat de la 9a entrega lliguera, allà a finals del 2020, i com està succeint als darrers encontres, l’entrenador del Deportivo Ontinyent modificava l’11 incial respecte al darrer duel. Esta vegada era Adri (únic jugador junt a Capone amb tots els minuts de lliga disputats) qui es quedava fora d’un equip que, des del xiulit inicial ha buscat el gol.

Els primers vint minuts han estat d’una ràfega de remats que no trobaven encert, la gran majoria a càrrec del capità Iñaki, que hui tornava a la titularitat. Amb el control de l’esfèric i amb Jordi Mompó com a espectador privilegiat, aplegàvem als 30’ quan una topada entre el porter local i Corella acabava amb els dos als vestidors. Al d’Olleria caldrà fer-li proves per vorer l’evolució del seu muscle.

Coincidint amb l’entrada al terreny de joc de Mata, els locals han apostat per defensar al límit amb els fores de joc, circumstància que els ha anat be. Cambreta, que hui s’ha quedat sense marcar per primera vegada esta temporada, disposava de la més clara ocasió al 1r acte, però la seua cabotada eixia alta, aplegant al descans amb l’empat incial.

L’entrada al segon temps de Victor ha començat a inclinar la balança a favor dels ontinyentins, i Javi Francés estavellava un baló al pal en la primera jugada de la segona meitat. Iñaki continuava gaudint de rematades sense fortuna i la inclusió de Bernat, començava a ser determinant per l’encontre. Així als 66 minuts un baló a l’espai l’aprofitava per velocitat Victor Serra, qui ficava en safata el solitari i definitiu gol de Bernat (tercer d’esta temporada).

Açò ha obligat als locals, que sense tindre el control del baló deixaven molts espais. Serra ha perdonat el segon a passada de Mata, i posteriorment Bernat era tombat dins l’àrea, però el protestat col·legiat ha sancionat el canterà amb targeta groga (no seria l’última per protestar). Cambreta també l’ha tingut, però ha desaprofitat l’ocasió abans de ser substituït i l’Atlètic Muro feia el seu únic xut amb intenció ja en temps afegit.

Al remat tres nous punts pels de Nacho Cantó que es mostrava content amb el treball realitzat pels seus, i que hui han estat dirigits pel preparador físic Pau Calatayud.

ATLÈTIC MURO  0 - 1  DEPORTIVO  ONTINYENT