<%=Club.Nombre %>

Amateur Femení 0 - 3 Mislata C


Gens afortunades han estat les jugadores de l’Amateur Femení al partit que les ha tornat a una competició que abandonaren al mes de desembre després de tres triomfs consecutius gràcies al gran encert de cara a porteria, i que la falta d’esta les ha privat de poder puntuar.

I això que al poc de començar, Peri sorprenia les rivals i disposava de la primera ocasió per marcar, però no fou el dia de l’ontinyentina. En canvi als 9’ eren les jugadores del tercer equip del Mislata les que s’aprofitaven d’una errada en defensa per superar a Carmen, avançant-se així al marcador.

Les de Pau Calatayud buscaven apropar-se a la porteria visitant, i en una jugada per banda, on van desbordar la rereguarda contraria sols va faltar un remat dintre de l’àrea menuda per poder ficar l’empat. En canvi poc abans de la mitja hora i de nou després d’altra errada defensiva el 0-2 pujava a La Puríssima, resultat amb el que s’aplegava al descans, amb Nayala substituïda per lesió.

Ja en la represa, i després de fer diverses substitucions, el baló va tindre més protagonisme per a les nostres, que en canvi no eren les de fa uns mesos i no aconseguien crear oportunitats de gol. Així aplegava el definitiu gol quan la màxima golejadora del Mislata C aconseguia fer el seu tercer gol ja al tram final d’un partit que ha servir per a corregir les errades, claus en els tres gols visitants; i a pensar ja amb el desplaçament a Manises del proper dimarts.

AMATEUR  FEMENÍ  0  -  3  MISLATA  C

Carmen

 

 

Àngela

 

 

Nayala

39’

Salmerón

Sara

45’

Mireia

Gala

 

 

Anita

 

 

Lucia

63’

Aitana

Júlia

76’

Karina

Noa

 

 

Peri

 

 

Nadal

63’

Lidia