<%=Club.Nombre %>

30_J Deportivo Ontinyent 0-3 Alberic


Punt i final a la temporada 23/24 d’un Deportivo Ontinyent que es veia superat per un  Alberic que es jugava el lloc de promoció (finalment serà el Benigànim qui promocione) i que es va imposar per 0-3, el que deixa als d’Angel Guarner amb bagatge de 10T – 9E – 11D, 36 GF i 37 GC.

Un duel este últim a La Puríssima que els ontinyentins afrontaven curts d’efectius però amb molta intensitat i que els va fer mereixedors de no anar per darrere al marcador, ja que quan millor estaven, els d’Alberic s’avançaven al 20 en la treta d’un córner. I va ser poc abans del descans quan en una contra aplegava la sentència en una jugada embarullada i que ficava el 0-2 amb el que s’aplegava al descans.

En la represa un lesionat Juanjo deixava el seu lloc a Aracil, i Vaello feia el mateix amb Chorques, però l’equip no aconseguia remuntar. En canvi, passada l’hora de joc era l’Alberic qui amb el 0-3 deixava sense opcions a un Deportivo que es quedava amb 9 quan Iñaki veia la roja directa i Alfaro la segona cartolina groga.

El marcador ja no va variar i La Puríssima acomiadava el seu equip, que el proper curs repetirà a la Primera FFCV, on els derbis comarcals es repetiran després que el CF Llutxent haja estat campió del seu grup, i a espenses el que faça el Benigànim en la promoció d’ascens a la Lliga Comunitat, on L’Olleria apura les seues opcions de no descendir.

DEPORTIVO  ONTINYENT  0-3  CE  ALBERIC

Josemi

 

 

Soriano

 

 

Andoni

 

 

Iñaki

 

 

Juanjo

45’

Chorques

Adrian

 

 

Ricard

 

 

Alfaro

 

 

Fran

 

 

Mena

 

 

Vaello

45’

Aracil