La_25 UF Manises 4-0 Amateur Femení

Penúltim partit de lliga el que afrontava l’Amateur Femení en un camp complicat com el de la Unió Femenina Manises que està jugant-se el liderat i on un cúmul de circumstàncies feia l’encontre més difícil per les de Pepe Pla, que en canvi, van oferir una gran imatge, plantant-li cara el seu rival tot i perdre 4-0.

Va ser un partit marcat per les nombroses baixes que presentava el nostre Amateur Femení i que obligà les nostres xiques a donar un plus de sacrifici, fet que va ser alabat pel seu rival una vegada finalitzat el duel. Va ser al quart d’hora que les locals s’avançaven al marcador, fent el segon al vint; i poc després aplegava una jugada a conseqüència d’un esglai que ens va donar la portera Andrea, qui com va poder, va continuar durant tot l’encontre després d’un colp fort al maluc, sent assistida per la massatgista local.

Però les ontinyentines buscaven sorprendre a la contra, i Marina com a punta d’atac ho intentà, però sense sort ja que el seu xut es va estavellar al pal. Va ser a les acaballes del primer temps que les de Manises sentenciaven el duel amb el 3-0 amb que s’aplegava al descans.

La segona meitat va seguir amb les de Pepe Pla juntan línies per no donar més opcions elm seu rival, i esperant una ocasió de gol que, en les botes de Marina no va tindre sort en eixir l'esfèric fregant el travesser. Passada l’hora de joc les amfitriones tancaven el resultat amb el 4-0 final, destacant que l'encontre es va acabar amb les ontinyentines bolcades en l'àrea local buscant un gol que no va aplegar.

Pepe Pla, orgullós de les seues jugadores, ens resumia  com havia viscut el penúltim partit d’este temporada 23/24 abans de l’últim vs Cuenca-Mestallistes a La Puríssima.

UF  MANISES  4-0  AMATEUR FEMENÍ