La_24 Amateur Femeni 1-4 Camporrobles

No han pogut oferir les jugadores de l’Amateur Femení el triomf hui a les seues mares, en el dia que eren les protagonistes, com ho demostra el fet que han fet la treta d’honor abans de l’inici del partit que el Camporrobles s’ha emportat de La Puríssima per un clar 1-4.

Pepe Pla repetia l’onze que havia guanyat la setmana passada i la veritat es que durant la primera mitja hora de joc, les nostres han embotit les rivals al seu camp amb diverses ocasions de gol que no aplegaven.

Cristina Cebrian marrava en l’1x1, així com Júlia no estava encertada com en altres vegades. I és que les de Pla, dels vora vuit xuts a porteria no aconseguien desfer l’empat inicial.

I coses del futbol: en una contra del Camporrobles ha vingut el primer gol de la festiva vesprada als 34’; situació que no ha descompost les blanc-i-negres que han continuat fent el seu joc en busca d’un gol que no aplegava, i que portava les jugadores al descans amb el 0-1.

El pas pels vestidors ha servit per a renovar il·lusions en el treball que estava fent-se, però una nova contra abans de l’hora ficava un 0-2 complicat, més si cap quan Celia era expulsada en vorer la cartolina roja instants després.

Amb 10 al terreny de joc, les de Pla no li han perdut la cara al partit, buscant sempre un gol que les claves al partit, de fet Cebrian estavellava un baló al pal i Marina tot sols, marrava el més fàcil. En eixes ha vingut el 0-3 a falta de quinze minuts, que ficava la situació molt complicada.

Però Pauli en un golàs des de quasi el mig del camp per fi obria el conter ontinyentí, encara que sols restaven pocs minuts, els suficients perquè el Camporrobles tanqués el resultat amb altre golàs ja en l’últim minut de joc

Un contrariat Pepe Pla ens resumia  com havia viscut en este encontre tant estrany. El proper cap de setmana visitaran el segon classificat: La Union Femenina Manises, que continua el frec a frec pel liderat quant tant sols resten dos encontres per disputar.

AMATEUR FEMENÍ 1-4 CAMPORROBLES