Amateur Femení 2 - 1 Yàtova

Per fi es va poder trencar la ratxa de derrotes a La Puríssima per un Amateur Femení que, no sense patiment, superava un rocós Yàtova que no es va donar per vençut en cap moment, i gràcies al 2-1 s’aupen al quart lloc de la classificació les de Pau Calatayud, qui ens deixava el seu comentari una vegada acabat l'encontre.

Un enfrontament que es ficava de cara quan als 30” la màxima golejadora de la lliga: Laura Perigüell donava la primera alegria als aficionats que, per fi, s’aproparen a La Puríssima per donar suport a unes jugadores que van saber aguantar les visitants que buscaren equilibrar el resultat.

Passaven els minuts i va ser Noa qui fou tombada quan es plantava davant la portera per ampliar el marcador. Era el 44 del primer acte i l’àrbitre sols mostrà la groga a la portera visitant; i en el llançament de la falta a la frontal de l’àrea, Anita no aconseguia fer el segon de la vesprada per ben poc, després d’una gran execució.

Afortunadament la segona meitat començava amb el 2-0, quan Aitana a la treta d’un córner als 50’, ficava terra pel mig per alegria dels espectadors que n’hi havia a La Puríssima amb fam de futbol. Però tocava patir després del gol olímpic que aconseguiren les de Yàtova als 75’. Aleshores aplegava el debut de la recent incorporació del nostre Amateur Femení: Irene Calabuig, jugadora bocairentina de tall ofensiu, que junt a un baló que Peri estavellava al pal als tram final, fou el més aplaudit abans que l’àrbitre xiulés la fi de l’encontre.

El darrer partit d’este 2020 serà a casa del CD Camporrobles, un rival parell al nostre a la classificació i que es jugarà dies després que Alba Azorin (lesionada al primer partit de lliga) siga operada de la seua lesió, i a la que li desitgem el millor. Ànims ALBA.